2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Lánykérésre készül Szabó Ádám

Szabó Ádám és Tóth Andi túl vannak életük első közös külföldi nyaralásán. A szerelmesek egy hetet töltöttek Barcelonában, ahol nagyon jól érezték magukat. Ádám a Lokálnak elárulta: sosem volt még ilyen szerelmes, és elképzelhető, hogy Andi lesz az a lány, akit majd egyszer feleségül vesz.

– Június közepén töltöttünk Andival egy hetet Barcelonában. Ez volt az első közös nyaralásunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Andi forgatott pár éve egy klipet a városban, de akkor nem volt ideje körülnézni, és szeretett volna visszatérni. Bár én nagy Real Madrid-drukker vagyok, engedtem neki, és még a stadionra is vetettem egy pillantást a kedvéért – nevetett Ádám.


– Elsősorban pihenni és kikapcsolódni mentünk, de azért béreltünk egy autót, és körbejártuk vele a várost, voltunk az ottani vidámparkban, és esténként sokat sétáltunk. Napközben pedig fürödtünk és napoztunk. Az első napon kicsit pórul jártunk, és eléggé  leégtünk. Andi nem kente be magát, mert elég barna bőrű, és úgy voltam vele, ha ő nem, akkor én sem. Na, ez volt a baj, ugyanis olyan durván leégett a hátam, hogy még most is hámlik… Összességében azonban nagyon élveztük, hogy végre kettesben vagyunk egy gyönyörű helyen, és csakis egymásra koncentrálunk. Főleg azért, mert eléggé be van táblázva a nyaram, és már nemigen lesz időnk közös nyaralásra. Esetleg egy-egy hosszú hétvége vagy fesztivál fog beleférni a barátokkal – mondta az énekes, akinek nagyon komolyak a szándékai szerelmével, már az eljegyzés is szóba került köztük.

– Nagyon szeretjük egymást. Őszintén mondom, eddig senkinél nem éreztem ilyet, mint Andinál. Nagyon működik közöttünk a kémia, egy hullámhosszon vagyunk, és lehet, hogy nyálasan hangzik, de tényleg befejezzük egymás mondatait, és sokszor egyre gondolunk. Már beszéltünk arról, hogy szeretnénk összeköltözni, és szóba került az eljegyzés is. Én hosszú távra tervezek Andival, és el tudom képzelni, hogy egyszer majd ő lesz a feleségem.


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

  • Varga Viktor temetésen kezdte

    Varga Viktor temetésen kezdte

    Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.