EUR: 324,03 Ft
CHF: 287,71 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Lánykérésre készül Szabó Ádám

Szabó Ádám és Tóth Andi túl vannak életük első közös külföldi nyaralásán. A szerelmesek egy hetet töltöttek Barcelonában, ahol nagyon jól érezték magukat. Ádám a Lokálnak elárulta: sosem volt még ilyen szerelmes, és elképzelhető, hogy Andi lesz az a lány, akit majd egyszer feleségül vesz.

– Június közepén töltöttünk Andival egy hetet Barcelonában. Ez volt az első közös nyaralásunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Andi forgatott pár éve egy klipet a városban, de akkor nem volt ideje körülnézni, és szeretett volna visszatérni. Bár én nagy Real Madrid-drukker vagyok, engedtem neki, és még a stadionra is vetettem egy pillantást a kedvéért – nevetett Ádám.


– Elsősorban pihenni és kikapcsolódni mentünk, de azért béreltünk egy autót, és körbejártuk vele a várost, voltunk az ottani vidámparkban, és esténként sokat sétáltunk. Napközben pedig fürödtünk és napoztunk. Az első napon kicsit pórul jártunk, és eléggé  leégtünk. Andi nem kente be magát, mert elég barna bőrű, és úgy voltam vele, ha ő nem, akkor én sem. Na, ez volt a baj, ugyanis olyan durván leégett a hátam, hogy még most is hámlik… Összességében azonban nagyon élveztük, hogy végre kettesben vagyunk egy gyönyörű helyen, és csakis egymásra koncentrálunk. Főleg azért, mert eléggé be van táblázva a nyaram, és már nemigen lesz időnk közös nyaralásra. Esetleg egy-egy hosszú hétvége vagy fesztivál fog beleférni a barátokkal – mondta az énekes, akinek nagyon komolyak a szándékai szerelmével, már az eljegyzés is szóba került köztük.

– Nagyon szeretjük egymást. Őszintén mondom, eddig senkinél nem éreztem ilyet, mint Andinál. Nagyon működik közöttünk a kémia, egy hullámhosszon vagyunk, és lehet, hogy nyálasan hangzik, de tényleg befejezzük egymás mondatait, és sokszor egyre gondolunk. Már beszéltünk arról, hogy szeretnénk összeköltözni, és szóba került az eljegyzés is. Én hosszú távra tervezek Andival, és el tudom képzelni, hogy egyszer majd ő lesz a feleségem.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.