EUR: 324,08 Ft
CHF: 287,72 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Egyéb Hódmezővásárhely

Lázár: Aki megakasztja a fejlesztéseket, a fiataloktól veszi el a jövőt!

„Vannak, akik nem tudnak vagy nem akarnak élni a kormány által felkínált lehetőségekkel. Nekem ez nem probléma, csak a vásárhelyi fiataloktól veszik el a jövőt” – mondta Lázár János országgyűlési képviselő július 13-án, a Rádió 7-ben tartott fogadóóráján.

– Aki ebben a városban akadályt gördít a fejlődés elé, megakaszt fejlesztéseket, az elveszi a vásárhelyi fiatalok jövőjét. Nem az a probléma, hogy most politikai vita van. Nem az a probléma, hogy most elveszít vagy megnyer a Fidesz egy választást. A probléma az, hogy vásárhelyi fiataloktól veszik el emberek a jövőt. És verseny van a fiatalokért. Amelyik város jobb, ott maradnak vagy oda mennek. Ebből a versenyből most Hódmezővásárhely éppen ki akar szállni vagy pont lemarad róla – fogalmazott Lázár János a Rádió 7 műsorában.


Lázár János országgyűlési képviselő

Kérdezték arról is, mit gondol a csanádpalotai és a hódmezővásárhelyi képviselő-testület feloszlatásának lehetőségéről. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy ezt a kérdést a testületeknek maguknak kell eldönteniük, de Csanádpalota esetében öngyilkosságnak tartja ezt, egy időközi választás újra csődbe juttatná a települést.

–  Hódmezővásárhelyen pedig úgy látom, hogy nem nagyon foglalkozik itt senki azzal, hogy mi a város jövője. Mindkét település hasonló helyzetben van, nagyon nehezen megy az együttműködés. Ilyenkor egy helyzettisztázás talán nem árt, de ebben nem tudok állást foglalni. A hódmezővásárhelyi polgármester felkeresett a fogadóórámon, és én elmondtam, hogy a Fidesznek nem célja, hogy a képviselő-testület feloszlassa magát – fejtette ki az országgyűlési képviselő.

Kapcsolódó Cikkek