EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Hódmezővásárhely

Lázár: Aki megakasztja a fejlesztéseket, a fiataloktól veszi el a jövőt!

„Vannak, akik nem tudnak vagy nem akarnak élni a kormány által felkínált lehetőségekkel. Nekem ez nem probléma, csak a vásárhelyi fiataloktól veszik el a jövőt” – mondta Lázár János országgyűlési képviselő július 13-án, a Rádió 7-ben tartott fogadóóráján.

– Aki ebben a városban akadályt gördít a fejlődés elé, megakaszt fejlesztéseket, az elveszi a vásárhelyi fiatalok jövőjét. Nem az a probléma, hogy most politikai vita van. Nem az a probléma, hogy most elveszít vagy megnyer a Fidesz egy választást. A probléma az, hogy vásárhelyi fiataloktól veszik el emberek a jövőt. És verseny van a fiatalokért. Amelyik város jobb, ott maradnak vagy oda mennek. Ebből a versenyből most Hódmezővásárhely éppen ki akar szállni vagy pont lemarad róla – fogalmazott Lázár János a Rádió 7 műsorában.


Lázár János országgyűlési képviselő

Kérdezték arról is, mit gondol a csanádpalotai és a hódmezővásárhelyi képviselő-testület feloszlatásának lehetőségéről. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy ezt a kérdést a testületeknek maguknak kell eldönteniük, de Csanádpalota esetében öngyilkosságnak tartja ezt, egy időközi választás újra csődbe juttatná a települést.

–  Hódmezővásárhelyen pedig úgy látom, hogy nem nagyon foglalkozik itt senki azzal, hogy mi a város jövője. Mindkét település hasonló helyzetben van, nagyon nehezen megy az együttműködés. Ilyenkor egy helyzettisztázás talán nem árt, de ebben nem tudok állást foglalni. A hódmezővásárhelyi polgármester felkeresett a fogadóórámon, és én elmondtam, hogy a Fidesznek nem célja, hogy a képviselő-testület feloszlassa magát – fejtette ki az országgyűlési képviselő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.