EUR: 333,42 Ft
CHF: 303,57 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Külföld

Lecsukták, mert pucéran jógázott

Eric M. Stagno a hétvégén gondolt egyet és betért a Planet Fitness nevű New Hampshire-i helyre, ahol jógázni szeretett volna.

A fitneszközpont szlogenje – ítéletmentes övezet – magával ragadhatta a férfit, ugyanis úgy döntött, Ádám-kosztümben végzi gyakorlatokat. A 34 éves férfi már érkezésekor, a pultnál levette ruháit, majd helyet foglalt egy jógamatracon. Nem sokkal később azonban rendőrök zavarták meg a meztelen jógázót, bevitték az őrsre szeméremsértés és rendzavarás miatt, majd 1000 dollár fejében engedték csak haza.

Fotó: Youtube

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Bekockult Bugatti

  A nap képe: Bekockult Bugatti

  A Lego billundi központjában állították ki először azt a különleges, építőkockákból épült Bugatti Chiron életnagyságú makettjét, melyet motorral is elláttak.

 • Szétverte a saját pizzázóját

  Szétverte a saját pizzázóját

  Úgy gondolta a korábban az NFL-ben amerikaifocizó Edawn Louis Coughman, hogy összehozza az év csalását, ám számításai nagyon nem jöttek be.

 • Megint Európát ostromolják a migránsok

  Megint Európát ostromolják a migránsok

  Valamennyi Európába tartó migrációs útvonalon emelkedett az illegális bevándorlás, az érintett tagországok 9 százalékkal több, közel 13 ezer tiltott határátlépést regisztráltak augusztusban, mint az azt megelőző hónapban – jelentette az unió határ- és partvédelmi ügynöksége, a Frontex.

 • Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

  Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

  Bevándorláspárti bosszúhadjáratnak nevezte hétfői brüsszeli meghallgatását Varga Judit igazságügyi miniszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján, akit az általános ügyek tanácsa hallgatott meg a Magyarországgal szemben indított 7.