EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb

Lemezszerződést kapott a hercegi esküvőn éneklő londoni gospelkórus – Videó!

Lemezszerződést írt alá a Sony Music amerikai megakiadóval és ősszel jelenteti meg debütáló albumát a londoni The Kingdom Choir gospelkórus, amelyet milliók hallottak énekelni idén májusban Harry herceg és amerikai hitvese, Meghan Markle esküvőjén.

A kórus, amely Ben E. King néhai amerikai soulénekes dalát, a Stand By Me-t adta elő a május 19-i ceremónián, július végén kezdi felvenni a korongot, amely a tervek szerint novemberben jelenik meg világszerte.


Az albumra a Stand By Me is felkerül, amelyet a kórus elő is adott kedden a Kensington-palota előtt a lemezszerződés bejelentésekor.

“Rettentő boldogok vagyunk, ez egy álom” – mondta Karen Gibson kórusvezető, hozzátéve, hogy rendkívül izgatottak a lehetőség miatt.


A kórus több mint húsz éve koncertezik, de az igazi hírnevet a hercegi esküvő hozta meg a számára. Az előadásuk az első helyre került a U.S. Hot Gospel Songs ranglistán.

“Egyáltalán nem számítottunk erre, mindössze arra gondoltunk, hogy jól érezzük magunkat az esküvőn és talán kapunk egy kis plusz figyelmet, erre meg ez történik” – tette hozzá Gibson.

A kórus azt is bejelentette, hogy november végén koncertet ad a brit fővárosban.

Harry herceg, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki a hatodik helyen áll a brit trónöröklési sorban, a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György-kápolnájában esküdött örök hűséget amerikai hitvesének, Meghan Markle-nak.

Harryt és Meghan Markle-t Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási méltósága eskette a ceremónián.

A Szent György-kápolnában a királyi család tagjai mellett hatszáz meghívott vendég foglalt helyet, köztük a film, a sport és a zene több világsztárja.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.