EUR: 317,72 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Ózd

Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

Az Ózd–Budapest útvonalon közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be a 21-es főúton július 21–22. között a vadátjáró beemelési munkái miatt.

Az érintett negyedik építési szakasz elején a sámsonházi bekötőút melletti gyalogos-aluljáró és a szakasz útépítését végzik, valamint sziklabontási és bevágási fejtési munkálatok folynak. A vadátjáró acéltartóinak beemelése július hétvégéin történik. A terelés idején, 2018. július 21–22. között a két település között a főúttal párhuzamos 21167 j. úton lehet közlekedni.


Fotó: NFI
A 21-es főút megépítése megkönnyíti Budapest elérhetőségét az északkeleti térségből

Bátonyterenye külterületén a főúti híd építése miatt átterelték a forgalmat a Bükk-völgyi-patak feletti új hidra és az elkészült terelőútra. A kivitelezés az ütemterv szerint halad, így várhatóan 2019 tavaszán fejeződhetnek be a munkálatok Nógrád megyében.

A 21. sz. főút öt szakaszán összesen 26,1 kilométer hosszan valósul meg a négynyomúsítás. A fejlesztésnek köszönhetően nő a közlekedés színvonala és biztonsága, és megvalósul Salgótarján bekötése a gyorsforgalmi utak hazai hálózatába.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.