2019. szeptember 18., szerda
Diána

Extra

Lezárták a nyomozást Nótár Mary ügyében

Fellélegezhet Nótár Mary meggyanúsított exmenedzsere. Az ismert énekesnő azt állította, hogy Lakatos Róbert és felesége egy lakásban fogva tartotta őt. A rendőrség azonban most bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást.

A zenei producert és menedzsert, valamint feleségét 2016 őszén rabosította a rendőrség, és gyanúsítottként hallgatta meg, mert Nótár Mary feljelentésében azt állította, hogy Lakatosék egy XVII. kerületi házban egy szóváltás után fogva tartották és nem engedték távozni. Nótár Mary szerint ezt erőszakkal tették, karjánál fogva rángatták, úgy, hogy nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A sérülésről az énekesnő látleletet is csatolt a feljelentéshez. Másfél évig nyomoztak az ügyben, tucatnyi tanút hallgattak ki, majd a rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta az aktát. Ezt követően az énekesnő panasszal élt, de hiába. A döntés immár jogerős.
– Meghurcoltak engem és a családomat. Az első pillanattól kezdve harcoltam az igazságért. Azzal sincs semmi gond, hogy nem akar tovább dolgozni velem, hiszen nekem sem állt szándékomban, hogy ezek után folytassam vele a közös munkát. Ennek ellenére álláspontom szerint a művésznő karrierjének építésébe fektetett pénzt és munkát meg kell fizetnie – fejtette ki Lakatos. Így továbbra is perben áll Nótár Maryvel, akitől elmaradt hasznát szeretné megkapni. Ez az ügy ősszel folytatódik a bíróságon. Szerettük volna meghallgatni Nótár Mary álláspontját is, de nem kívánt nyilatkozni. Menedzsere csak annyit közölt, hogy tudnak a döntésről, panaszt is benyújtottak ellene, de eredménytelenül.


Nótár Mary Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek