EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Luxusjachton szülinapozott Stallone

Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.

Ő az, aki „megszelídítette”, és Slynak már semmi más nem fontos, csak hogy együtt legyen a családjával. Pár napja a francia Riviérára, St. Tropez-ba utaztak, ahol három lányukkal egy luxusjachton pihentek. Stallonén egyszerűen nem fog az idő, ugyanolyan izomkolosszus, mint korábban.


Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.