2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Macron: Benalla nem a szeretőm

Forrás: Origo

Megdöbbentő kijelentést tett Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, azt találta mondani volt testőréről, hogy „Benalla nem a szeretőm” – írja a 888.hu.

A portál szerint az elnök korábbi testőre, Alexandre Benalla május elsején egy diáktüntetésen rendőrségi rohamsisakot viselve bántalmazott egy férfit és durván bánt két nővel, egyiküket a földre is teperte. A férfit tettlegességgel és a hatósági eljárásba való beavatkozással, rendőrségi megkülönböztető jelvények és videófelvételek jogosulatlan használatával, illetve szolgálati titkok kiszolgáltatásával vádolják.

Azokra a kérdésekre válaszolva, melyek Benalla kiemelkedően kedvezményezett bizalmi, anyagi és életvitelbeli helyzetére irányultak, Macron azt mondta, „vállalom a felelősséget a történtekért, majd hozzátette: „Benalla nem a szeretőm”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.