EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Macron: Benalla nem a szeretőm

Forrás: Origo

Megdöbbentő kijelentést tett Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, azt találta mondani volt testőréről, hogy „Benalla nem a szeretőm” – írja a 888.hu.

A portál szerint az elnök korábbi testőre, Alexandre Benalla május elsején egy diáktüntetésen rendőrségi rohamsisakot viselve bántalmazott egy férfit és durván bánt két nővel, egyiküket a földre is teperte. A férfit tettlegességgel és a hatósági eljárásba való beavatkozással, rendőrségi megkülönböztető jelvények és videófelvételek jogosulatlan használatával, illetve szolgálati titkok kiszolgáltatásával vádolják.

Azokra a kérdésekre válaszolva, melyek Benalla kiemelkedően kedvezményezett bizalmi, anyagi és életvitelbeli helyzetére irányultak, Macron azt mondta, „vállalom a felelősséget a történtekért, majd hozzátette: „Benalla nem a szeretőm”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

    Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

  • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.