EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Macron: Benalla nem a szeretőm

Forrás: Origo

Megdöbbentő kijelentést tett Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, azt találta mondani volt testőréről, hogy „Benalla nem a szeretőm” – írja a 888.hu.

A portál szerint az elnök korábbi testőre, Alexandre Benalla május elsején egy diáktüntetésen rendőrségi rohamsisakot viselve bántalmazott egy férfit és durván bánt két nővel, egyiküket a földre is teperte. A férfit tettlegességgel és a hatósági eljárásba való beavatkozással, rendőrségi megkülönböztető jelvények és videófelvételek jogosulatlan használatával, illetve szolgálati titkok kiszolgáltatásával vádolják.

Azokra a kérdésekre válaszolva, melyek Benalla kiemelkedően kedvezményezett bizalmi, anyagi és életvitelbeli helyzetére irányultak, Macron azt mondta, „vállalom a felelősséget a történtekért, majd hozzátette: „Benalla nem a szeretőm”.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.