EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 19., szombat
Nándor

Extra

Macskákra költi örökségét Klapka fia

/Fotó: Facebook

Az Aranyember legkisebb fia, Dennis hamarosan megkapja a Klapka-üzletház eladása után járó közel 80 millió forintos összeget. A 30 éves örökös ebből a pénzből macskamenhelyet hozna létre, valamint ingatlant vásárolna, ahol már családot is örömmel alapítana.

– A család pénzügyeit nővérem, Nicole intézi, de remélem, hogy hamarosan megkapom a részesedésem, ami egy 80 millió forintos összeggel mérhető, mellyel komoly terveim vannak. Ingatlant szeretnék vásárolni, és létrehozni egy macskamenhelyet vagy egy kisállatokat segítő alapítványt, mert nagyon szívemen viselem a sorsukat, mint ahogy apám is tette – avatta be jövőbeli terveibe a Lokált Klapka fia, aki most abban bízik, hogy mihamarabb véget ér az örökség körül családi hercehurca és végre munkába állhat.


Klapka György /Fotó: Máté Krisztián

– Most elsősorban arra koncentrálok, hogy konfliktusmentesen, békés úton elosszuk egymás között a vagyont. Emellett persze folyamatosan nézem az álláshirdetéseket, és remélem, hogy pár hét múlva újult erővel dolgozni kezdhetek, és egyenesbe hozhatom az életem. Sokan azt hiszik, hogy egy ilyen lehetőség után már nem lennék hajlandó dolgozni, és apám pénzéből szeretnék vígan élni életem végéig, de ez nem így van. Igenis keresem a lehetőségeket, hiszen apám is szégyenkezne, hogy nem csinálok semmit – mondta az informatikai területen dolgozó Dennis, aki idővel családot is szeretne alapítani. Elmondása szerint sok rossz tapasztalata van a szerelem terén, így nem sürgeti a dolgot, inkább kivárja az igazit, aki önmagáért és nem a pénzéért szereti.

– Közel egy éve, hogy szingli vagyok, és eddig sajnos nem volt túl nagy szerencsém a szerelemben. Sok lányt csak a pénzem érdekli, hogy ki is vagyok én valójában, az már nem. Nekem nem számít a külső, mivel abban bízom, hogy nem egy felszínes nővel hoz össze a sors. Legfontosabb, hogy a nő, aki majd talán a gyerekeim anyja lesz, az őszinte és megbízható legyen. Ha ez teljesül, akkor én mindent megadok majd nekik, és nem csak anyagilag – ahogy ez a mi családunkban volt divat –, hanem lelkileg is – jelentette ki Dennis.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek