EUR: 323,40 Ft
CHF: 286,76 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Magyarország Szépe – Mindent vitt Szarvas Andi

Szarvas Andrea nyerte el a Miss World Hungary címet, így ő képviselheti hazánkat a verseny decemberi világdöntőjén, Kínában. Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, míg a második Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki, és külön érdekesség, hogy a korona mellett a közönség és a legszebb mosoly díját is a 20 éves Andi nyerte. – Azt hiszem, kell még egy kis idő, hogy felfogjam, mi is történt vasárnap este. Ez volt az álmom, de nem tagadom, hogy sokszor elbizonytalanodtam, a felkészítőtáborban is voltak nehéz pillanataim, de végül sikeresen helytálltam. Aki ismer, tudja, hogy alapvetően nagyon szerény és segítőkész lány vagyok, ami szintén előnyt jelentett a versenyben – nyilatkozta lapunknak a győztes, aki nyáron Budapestre költözik szerelmével, hogy itt kezdjenek új életet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.