2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Magyarországra menekült a királynőjelölt

Tiky Bui, a Magyarország Szépe vietnami származású versenyzője hétéves korában költözött családjával Magyarországra egy jobb élet reményében. A királynőjelölt a Lokálnak elárulta: noha soha nem esett bántódásuk, nem érezték magukat biztonságban az ázsiai országban.

Bui Tiky (Fotó: Mészáros Diána)

– Édesapám mindössze 20 éves volt, amikor Magyarországra költözött, bár eleinte csak rövid időre tervezett. Addig édesanyámmal Vietnamban maradtunk, de idővel apu után jöttünk. Hatalmas a családom, apának kilenc, anyának öt testvére van, ha jól számolom, összesen körülbelül 150-en lehetünk. Ki akartunk törni ebből a zsúfolt közegből, Vietnam ugyanis nem a legideálisabb hely egy család számára. Rengeteg ember él ott kis helyre összezárva, sokkal kevesebb a munkalehetőség, és még a természeti katasztrófák is számos veszélyt rejtenek. Ezek miatt döntöttünk úgy a családommal hétéves koromban, hogy végleg ideköltözünk – kezdte lapunknak az ázsiai szépség, akinek párja, Gergő alig egy hónappal ezelőtt, különleges körülmények között tette fel a nagy kérdést, amire a lány boldogan mondott igent.


– A páromat akartam meglepni egy nagyszabású illuzionista műsorral, ám végül nekem esett le az állam a meglepetéstől. Az egyik bűvész  ugyanis a színpadra szólított, habár akkor még fogalmam sem volt arról, mi vár rám. Először egy műrózsából varázsolt egy igazit, amelyen már ott lógott az eljegyzési gyűrű. Hirtelen fel sem fogtam, mi történik, csak arra eszméltem, hogy már a párom is ott van a színpadon, és előttem térdel. Ott, több ezer ember előtt kérte meg a kezem, és én boldogan mondtam neki igent. Mivel ő modell, gyakran vagyunk távol egymástól, de ez nem állhat a szerelmünk útjába. Az esküvőt 2-3 év múlva szeretnénk megtartani, szűk családi körben, egy gyönyörű tengerparton – árulta el a FitModel-bajnok versenyző, akinek párja nemrég Mila Kunisszal is együtt dolgozott.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.