EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb XVIII.kerület

Mandalák költöztek a hivatalba

A múlt héten nyílt meg és július 13-áig tekinthető meg az Utazás a lélek-mandalák világában című kiállítás. A Somogyi László Szociális Szolgálat által szervezett tárlat az önkormányzat Üllői úti épületének galériájában látogatható.

A mandala a kozmosz, illetve a különféle istenek hindu vagy buddhista vallási ábrázolása. Elkészítési folyamata maga is egyfajta meditatív szertartás.

Mandala kiállítás megnyitó, Önkormányzat galéria
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.