EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Már az ellenzéki pártok nem hiszik, hogy a jelöltjük sikeres lehet

A hétvégi józsefvárosi időközi polgármester-választás eredményei arra utalnak, hogy már sem a választók, sem az ellenzéki pártok nem hiszik, hogy a jelöltjük sikeres lehet – mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző vezetője hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint úgy tűnhetett, hogy nagy az ellenzéki összefogás az időközi választáson, de a végeredményben ez nem tükröződött. Ugyanakkor a VIII. kerület – ahogy a főváros egésze is – komoly fejlődésen ment át az utóbbi években, és vélhetően ez is szerepet játszott abban, hogy Kocsis Máté volt polgármester jelöltjét választották meg a hétvégén – fűzte hozzá a Nézőpont Csoporthoz tartozó cég vezetője.


Sára Botond, a kormánypártok jelöltje nyerte a józsefvárosi időközi polgármester-választást a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közzétett adatok szerint. Az NVI adatai szerint Sára Botondra 8269-en szavaztak (62,85 százalék), Győri Péterre 4787-en (36,39 százalék), Fehérvári Zsolt Istvánra 100-an (0,76 százalék).

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.