EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Már jobban van a heroin-túladagolás miatt kórházba került Demi Lovato

Magához tért Demi Lovato amerikai popsztár, akit kedden feltehetően túladagolás miatt szállítottak egy Los Angeles-i kórházba.

A 25 éves énekesnő, akinek korábban is voltak problémái alkohol- és drogfüggősége miatt, a People magazin értesülése szerint “rendben van, állapota stabil”.


“Demi megához tért, a családja vele van, és köszönetüket küldik azoknak, akik szeretik, imádkoznak érte és támogatják” – idézte a variety.com Lovato szóvivőjének közleményét.

A TMZ.com celebportál hatósági jelentésekre hivatkozva közölte, hogy Lovatót öntudatlan állapotban találták meg otthonában, és az orvosok Narcannal kezelték, amelyet feltételezett opiát- vagy gyógyszertúladagolás esetén alkalmaznak.

Lovato legutóbbi, júniusban megjelent dalában arról énekel, hogy ismét visszaesett: “Nem vagyok józan többé”.

Az egykori televíziós gyereksztár egy 2017-ben készült YouTube-dokumentumfilmben nyíltan beszélt korábbi alkoholizmusáról, étkezési zavarairól, és elárulta, hogy 17 évesen fogyasztott először kokaint. 18 évesen vett részt az első elvonókúráján, amikor megállapították, hogy bipoláris rendellenességben szenved.

Lovatónak mintegy 69 millió követője van az Instagramon. Jelenleg éppen egy amerikai turné közepén jár, csütörtökön Atlantic Cityben kellett volna fellépnie.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.