EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,37 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

Már jobban van a heroin-túladagolás miatt kórházba került Demi Lovato

Magához tért Demi Lovato amerikai popsztár, akit kedden feltehetően túladagolás miatt szállítottak egy Los Angeles-i kórházba.

A 25 éves énekesnő, akinek korábban is voltak problémái alkohol- és drogfüggősége miatt, a People magazin értesülése szerint “rendben van, állapota stabil”.


“Demi megához tért, a családja vele van, és köszönetüket küldik azoknak, akik szeretik, imádkoznak érte és támogatják” – idézte a variety.com Lovato szóvivőjének közleményét.

A TMZ.com celebportál hatósági jelentésekre hivatkozva közölte, hogy Lovatót öntudatlan állapotban találták meg otthonában, és az orvosok Narcannal kezelték, amelyet feltételezett opiát- vagy gyógyszertúladagolás esetén alkalmaznak.

Lovato legutóbbi, júniusban megjelent dalában arról énekel, hogy ismét visszaesett: “Nem vagyok józan többé”.

Az egykori televíziós gyereksztár egy 2017-ben készült YouTube-dokumentumfilmben nyíltan beszélt korábbi alkoholizmusáról, étkezési zavarairól, és elárulta, hogy 17 évesen fogyasztott először kokaint. 18 évesen vett részt az első elvonókúráján, amikor megállapították, hogy bipoláris rendellenességben szenved.

Lovatónak mintegy 69 millió követője van az Instagramon. Jelenleg éppen egy amerikai turné közepén jár, csütörtökön Atlantic Cityben kellett volna fellépnie.

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.