EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Másodszor is apa lesz Tom Hardy

Tom Hardy boldogabb, mint valaha, hiszen felesége, Charlotte Riley a második babájukkal várandós. A színész és szerelme 2014-ben házasodott össze, hamarosan pedig első közös gyermekük is megszületett, ám a piciről a mai napig nem árultak el részleteket. A párt legutóbb a Férfiak fecskében premierjén látták együtt Londonban, ahol többeknek feltűnt, hogy a színésznő szándékosan olyan ruhát vett fel, amely eltakarja gömbölyödő pocakját. Az esemény után egy közeli ismerős vetett véget a találgatásoknak azzal, hogy megerősítette a Daily Mailnek, hogy újabb babával bővül a család.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.