EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Másodszor is apa lesz Tom Hardy

Tom Hardy boldogabb, mint valaha, hiszen felesége, Charlotte Riley a második babájukkal várandós. A színész és szerelme 2014-ben házasodott össze, hamarosan pedig első közös gyermekük is megszületett, ám a piciről a mai napig nem árultak el részleteket. A párt legutóbb a Férfiak fecskében premierjén látták együtt Londonban, ahol többeknek feltűnt, hogy a színésznő szándékosan olyan ruhát vett fel, amely eltakarja gömbölyödő pocakját. Az esemény után egy közeli ismerős vetett véget a találgatásoknak azzal, hogy megerősítette a Daily Mailnek, hogy újabb babával bővül a család.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.