EUR: 323,45 Ft
CHF: 286,27 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület XXIII.kerület

Még másfél év az átadásig

Március óta tart az M4-es gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának és a kapcsolódó létesítményeknek az építése. A tervek szerint a 26 milliárd forintos beruházás 2019 negyedik negyedévében készül el.

Júliusban már az aszfaltburkolatot leterítésénél tartanak a munkálatok
MTI Fotó: Mészáros János

A beruházásnak köszönhetően biztonságosabb és gyorsabb lesz a közlekedés Cegléd és Abony között, a tervezési sebesség óránként 110 kilométer. A 4-es számú főút érintett szakaszán lévő települések könnyebben lesznek elérhetők, és mentesülnek a teher alól a főút melletti települések is − tájékoztatott az MTI. A 17,6 kilométer hosszú szakasz építése során a meglévő kétszer kétsávos nyomvonalat 6,1 kilométeren átépítik, a meglévő kétszer egysávos szakaszt pedig 11,5 kilométeren kétszer kétsávossá bővítik. Két külön szintű csomópont és négy új aluljáró épül, valamint felújítanak három aluljárót és egy felüljárót.


Másfél év múlva végezhetnek a projekttel
MTI Fotó: Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.