EUR: 332,42 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Veszprém

Megcélozzák a dobogót a futsalosok

Négy olyan játékossal erősítettünk, akiket Magyarország bármely klubja szívesen látna soraiban – hangzott el Madarász Jánostól a klub sajtótájékoztatóján.

Szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatót tartott múlt héten az 1. Futsal Club Veszprém csapata. A klub az előző szezon végén öt játékosától köszönt el: Fehér Krisztián, Apatini Márk, Ruzicska Attila, Boromisza Gábor és Kellner Károly máshol folytatja pályafutását. – Az ő helyükre igyekeztünk jobb, minőségibb futsalosokat szerződtetni – árulta el Rajki Tamás, mielőtt bemutatta volna a klub új „szerzeményeit”.


Négy játékossal erősít a veszprémi klub (fotó: Kovács Bálint)

Hárman is a Szombathelyi Haladástól érkeztek: Gyurcsányi Zsolt, Márkus Gábor és Bencsik Roland mellett a Ferencváros erősségét, Komáromi Pétert is leigazolta az egyesület. További egy játékos érkezése pedig a későbbiekben várható. – Az igazolások ismeretében azt szeretnénk, ha ez a csapat felállhatna a dobogó valamely fokára. A vezetőség részéről úgy érezzük, hogy mindent elkövettünk azért, hogy ez a reálisnak mondható cél teljesülhessen – tette hozzá Rajki Tamás.

Madarász János optimistán várja a szezont (fotó: Kovács Bálint)

Madarász János, az együttes vezetőedzője is optimistán tekint az előttük álló kihívásokra. Véleménye szerint négy olyan kvalitású játékossal erősített a csapata, akiket bármely rivális szívesen látna soraiban. – Tatai Józseffel kiegészülve ez az ötös nagyon komoly színvonalat képvisel. Remélem, hogy minden játékosom fel fog nőni a feladathoz, és akkor elégedetten távozhatunk a csarnokból az utolsó bajnokinkon – fűzte hozzá a vezetőedző, aki hathetes felkészülési programot állított össze tanítványainak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.