EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Veszprém

Megcélozzák a dobogót a futsalosok

Négy olyan játékossal erősítettünk, akiket Magyarország bármely klubja szívesen látna soraiban – hangzott el Madarász Jánostól a klub sajtótájékoztatóján.

Szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatót tartott múlt héten az 1. Futsal Club Veszprém csapata. A klub az előző szezon végén öt játékosától köszönt el: Fehér Krisztián, Apatini Márk, Ruzicska Attila, Boromisza Gábor és Kellner Károly máshol folytatja pályafutását. – Az ő helyükre igyekeztünk jobb, minőségibb futsalosokat szerződtetni – árulta el Rajki Tamás, mielőtt bemutatta volna a klub új „szerzeményeit”.


Négy játékossal erősít a veszprémi klub (fotó: Kovács Bálint)

Hárman is a Szombathelyi Haladástól érkeztek: Gyurcsányi Zsolt, Márkus Gábor és Bencsik Roland mellett a Ferencváros erősségét, Komáromi Pétert is leigazolta az egyesület. További egy játékos érkezése pedig a későbbiekben várható. – Az igazolások ismeretében azt szeretnénk, ha ez a csapat felállhatna a dobogó valamely fokára. A vezetőség részéről úgy érezzük, hogy mindent elkövettünk azért, hogy ez a reálisnak mondható cél teljesülhessen – tette hozzá Rajki Tamás.

Madarász János optimistán várja a szezont (fotó: Kovács Bálint)

Madarász János, az együttes vezetőedzője is optimistán tekint az előttük álló kihívásokra. Véleménye szerint négy olyan kvalitású játékossal erősített a csapata, akiket bármely rivális szívesen látna soraiban. – Tatai Józseffel kiegészülve ez az ötös nagyon komoly színvonalat képvisel. Remélem, hogy minden játékosom fel fog nőni a feladathoz, és akkor elégedetten távozhatunk a csarnokból az utolsó bajnokinkon – fűzte hozzá a vezetőedző, aki hathetes felkészülési programot állított össze tanítványainak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.