EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Megdöbbentő dolgot mondott Demi Lovato barátnője a mentőknek

Napok óta izgalomban tarja a világsajtót Demi Lovato ügye. Az énekesnő drogproblémák miatt került kórházba.

Kedden eszméletlenül találták otthonában Demi Lovatót, aki másnap magához tért, és már az elvonókúrát tervezgeti családja körében – írta az Origo.


Az énekesnő olyan rossz állapotban volt, hogy egyáltalán nem volt biztos, hogy valaha is magához tér. A hírek szerint az énekesnő már jó pár hónapja leginkább csak a bulizással van elfoglalva. Demi barátairól és bulizási szokásairól sokat elmond, hogy kéznél volt, és injekcióval be is adtak neki Narcant, amit többek közt a heroinnal túladagolt, életveszélyben lévő szerhasználóknak adnak.

EPA/JOSE SENA GOULAO

Azóta az is kiderült, hogy a kezdeti hírekkel ellentétben nem heroinnal, hanem gyógyszerekkel adagolta túl magát. Demi szerencsére már magához tért az egyik közeli ismerőse pedig elárulta, hogy az énekesnő nagyon hálás, hogy életben maradt, és családja körében tölti idejét, mióta magához tért, és a kórházból egyenesen elvonóra megy jelenlegi tervei szerint.


A Blikk eközben arról ír, hogy három héttel a túladagolása előtt kirúgta józansági mentorát Demi Lovato. Az énekesnőn a menedzsmentje, családja és barátai is megpróbáltak segíteni, ő azonban nem hallgatott rájuk.

– Mindenki sürgette, hogy beszéljen a tanácsadójával és folyamodjon kezelésért, de Demi úgy gondolta, hogy ő tudja ezt kezelni – mondta el egy bennfentes.

Időközben nyilvánosságra hozták azt a vészhívást, amin Demi Lovato barátnője felhívja a 911-et, miután a sztár elájult. A nő arra kérte a mentőket, hogy minél kevesebb feltűnés és szirénázás nélkül érkezzenek, hogy kerüljék a feltűnést.

 

Kiállnak mellette a hírességek

Eközben a sztár rengeteg tett közzé aggódó üzenetet Demiért:

Szeretem Demi Lovato-t, nagyon! Megszakad a szívem, hogy ilyen nehézségeken kell átesnie. Ő egy igazi fény ebben a világban. Sok szeretetet küldök neki és a családjának – írta Ellen Degeneres.

Shawn Mendes is megható sorokat posztolt:

Demi Lovato, tudom, hogy egy nagyon erős nő vagy. Szeretlek és remélem gyorsan jobban leszel!

Lili Reinhart példaképnek tekintette a sztárt.

Imádkozom érted és az egészségedért Demi Lovato. Amikor 14 éves voltam, igazi példakép volt számomra, amiért nyíltan beszélt a mentális betegségéről. Most is rengeteg ember inspirált a testpozitív üzeneteivel. Ne diszkrimináljuk a függőségben és mentális betegségben szenvedőket.

A legmeghatóbb talán Kelly Rowland reakciója volt, aki ugyanolyan tetoválást is csináltatott magának, mint Demi.

Önvallomás a dalban

Demi egyébként legutóbbi dalában bevallotta, hogy újra függő. A 25 éves énekesnő ugyanis korábban is rengeteg függőséggel küzdött: bulimiával, bipoláris zavarral, valamint alkohol- és drogfüggőséggel. Az énekesnő már fiatal korában bekerült a showbizniszbe édesanyja tehetségkutatókra és szépségversenyekre járatta. Végül 2007-ben, mindössze 15 évesen lett a Disney Chanel sztárja.

Miley Cyrushoz és a Jonas Brothershez hasonló karriert kezdett építeni, a gimnáziumot is csak magántanulóként tudta befejezni 2009-ben. Egy évvel később volt az első botránya: a turnérepülőn megtámadta az egyik háttértáncosát, aki szóvá tette neki, hogy túl sok gyógyszert szed. Az énekesnő egy Adderall nevű a figyelemzavaros gyerekeknek felírt, egyébként amfetamint tartalmazó gyógyszert szedett.

EPA/JOSE SENA GOULAO

Ekkor (18 évesen) került először rehabra, és az is kiderült, hogy a bulimiával (olyan evészavar, amikor a beteg sokat eszik, majd meghányatja magát) már 9 éves kora óta küzd. Itt említenénk újra, hogy az egyébként szintén bulimiás édesanyja már gyerekkorától szépségversenyekre hordta kislányát. Ezen kívül vagdosta is a kezét, ezeket tetoválásokkal igyekezett elfedni.

Miután kijött az elvdonoról, 2011-ben készült vele egy dokumentumfilm, amiben végig arról beszélt, hogy most már tiszta és nem esik vissza. A valóság ezzel szemben az volt, hogy a forgatások alatt is folyamatosan be volt tépve. Folyamatosan kokainozott, saját bevallása szerint félóránként felszívott egy csíkot. Demi azt hitte a 21. születésnapját sem éli meg.

Ilyen előzményke után született a már említett “Sober” című számát, amiben bevallja, hogy “nem tiszta”.

“Nem tudom, nem tudom, nem tudom miért
Miért csinálom mindig, mindig, mindig
Csak akkor jön, ha magányos vagyok
Néha csak elbújnék
Nem akarok harcolni
Küzdök, küzdök, küzdök
Csak szoríts, magányos vagyok
Anya, annyira sajnálom, nem vagyok többé tiszta”

“Nem vagyok többé tiszta
Bocsánat, hogy ismét itt tartok
Megígérem, hogy kérek segítséget
Nem ezt akartam
Bocsánatot kérek magam miatt”

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.