EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Nagykanizsa

Megharapta a biztonsági őrt

Picit túltolta a reklamálást egy kanizsai nő az E.ON ügyfélszolgálatán, ezért most bíróság elé kerül. Az idős asszony egy székkel hadakozott, sőt: megharapta a biztonsági őrt.

Egy 60 éves kanizsai nő még februárban toppant be az E.ON ügyfélszolgálati irodájába. Lakóhelyén tartozása miatt kikapcsolták az áramszolgáltatást, látogatásának célja az volt, hogy elintézze a visszakapcsolást.


– Ahhoz, hogy szociálisan rászorult védett fogyasztóvá nyilvánítsák, a polgármesteri hivataltól kellett igazolást kérnie, de az hiányos volt, ezért nem fogadták el az áramszolgáltatónál – idézi fel a történteket dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője. – Emiatt a nő indulatos lett, kiabálni kezdett, a kezében levő nyomtatványokat összegyűrte, majd az asztalról felkapott egy tollat és azt az ügyintéző felé dobta. A kiabálásra megjelent a helyszínen a biztonsági őr, aki megpróbálta őt megnyugtatni, a nő azonban egyre agresszívebb lett, felkapott egy széket, eldobta, és felrúgta az ügyféltérben levő virágcserepet is.

A támadás helyszíne. Az ügyfélszolgálaton komoly riadalom támadt (Fotó: Gergely Szilárd)

Az őr le akarta fogni, de a nő folyamatosan kiabált, kapálózott, meg akarta rúgni, sőt meg is harapta a kezét. Ezután a biztonsági őr lefogta, egy székre fektette, s így várták a riasztott járőröket. Az asszonyt most garázdasággal vádolja a Nagykanizsai Járási Ügyészség.

Kapcsolódó Cikkek