EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Külföld

Megmentette gazdáját a hős kutya

Igazi hősként ünnepli az internet azt a fiatal golden retrievert, aki élete kockáztatásával mentette meg gazdáját egy csörgőkígyó harapásától. Paula Godwin, Todd gazdája közösségi oldalán mesélte el, hogy sétálni vitte két kutyáját, amikor kis híján eltaposott egy kígyót.

A bátor golden retriever az utolsó pillanatban vetette magát Paula elé, így a támadó csörgőkígyó Toddot marta meg. Gazdája azonnal a legközelebbi kórházba rohant kedvencével, így a kutya nagyjából tíz perc múlva már meg is kapta az ellenszérumot. Orvosa szerint a fiatal kutyus teljesen fel fog épülni, ám most még egy csúnya sebhely éktelenkedik feldagadt pofáján.


Kapcsolódó Cikkek

  • Európa meggyengült Juncker alatt

    Európa meggyengült Juncker alatt

    Meggyengült Európa az elmúlt öt évben Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének a tevékenysége alatt – mondta Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője szombat este az M1 aktuális csatornán.

  • Így kötne békét az afgán kormány a tálibokkal

    Így kötne békét az afgán kormány a tálibokkal

    Az afgán kormány csak a szeptember 28-ra meghirdetett elnökválasztást követően hajlandó megfontolni egy “legitim” békekötést a tálib lázadókkal – közölte szombaton az afgán elnök szóvivője.