2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Külföld

Megmentette gazdáját a hős kutya

Igazi hősként ünnepli az internet azt a fiatal golden retrievert, aki élete kockáztatásával mentette meg gazdáját egy csörgőkígyó harapásától. Paula Godwin, Todd gazdája közösségi oldalán mesélte el, hogy sétálni vitte két kutyáját, amikor kis híján eltaposott egy kígyót.

A bátor golden retriever az utolsó pillanatban vetette magát Paula elé, így a támadó csörgőkígyó Toddot marta meg. Gazdája azonnal a legközelebbi kórházba rohant kedvencével, így a kutya nagyjából tíz perc múlva már meg is kapta az ellenszérumot. Orvosa szerint a fiatal kutyus teljesen fel fog épülni, ám most még egy csúnya sebhely éktelenkedik feldagadt pofáján.


Kapcsolódó Cikkek

 • Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  Több milliárd forint értékben loptak kriptodevizát egy váltótól

  A japán pénzügyi felügyelet (FSA) szigorú előírásai ellenére ismét hatalmas összeget, mintegy 6,7 milliárd jen (16,5 milliárd forint) értékben loptak el kriptodevizát egy japán váltóból számítógépes kalózok – közölte csütörtökön a váltót üzemeltető vállalat.

 • Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Három orosz újságíró halála ügyében nyomozott a megmérgezett aktivista

  Pjotr Verzilovot, a Pussy Riothoz köthető orosz aktivistát feltehetően a Közép-afrikai Köztársaságban meggyilkolt három orosz újságíró ügyében folytatott nyomozásai miatt mérgezhették meg – közölte felesége, Nagyezsda Tolokonnyikova, az orosz ellenzéki punkzenekar egyik frontembere szerdán a független Dozsgy hírtévé műsorában.

 • Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  Pellegrini: A Frontex ne helyettesítsen, hanem kiegészítsen

  A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek – az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző – találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.