2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Megműtötték Kubik Annát

Kubik Anna a rengeteg munka után a nyárra kényszerpihenőre szorul, hiszen epehólyagműtéten esett át. Bár a színésznő most már jól van, és egyedül a diéta betartása okoz neki problémát, a Lokálnak elárulta: elképesztő fájdalmai voltak a beavatkozás előtt. 

– Egy hónappal ezelőtt epehólyagműtétem volt. Köszönöm, most már jól vagyok, csak sokat kell pihennem, ezért a nyárra csak a székelyföldi verstábort vállaltam el – kezdte a Lokálnak Kubik Anna. – Novemberben kezdődtek a görcsök, amiket először fájdalomcsillapítóval kezeltem, de aztán már az sem segített. Elviselhetetlen fájdalmak gyötörtek, olyan görcseim voltak, amit nem kívánok senkinek. Előfordult, hogy előadás közben jöttek a fájdalmak, és bár egyet se mondtam le, nem volt könnyű a színpadon. Eleinte nem lehetett látni, hogy mi a probléma, aztán tavasszal kiderült, hogy epekövem van. Dr. Topa Lajos, a Szent Imre Kórház főorvosa ki is műtötte a köveimet. A beavatkozás után három nappal már bemutatóm volt a debreceni színházban, amit nehezen tudtam végigcsinálni. Az epehólyagműtétre pedig egy hónapja került sor dr. Brenner Barnabás által, mert annyi munkám volt, hogy megvártam az évad végét – számolt be állapotáról a 61 éves Kossuth-díjas színésznő, akinek a lábadozásban az volt a legnehezebb, hogy nem ehetett édességet.


– A műtét után diétáznom kell, nem ehetek zsíros ételeket és édességet sem. Ez volt a legnehezebb, ugyanis igazi csokifüggő vagyok. Emellett pihennem kell, így nem vállaltam nyárra a táboroztatáson kívül semmi más munkát. A  család kiskutyáját, Legót is nemrég műtötték, úgyhogy most ketten lábadozunk. Öt bemutatóm volt az évadban, alig voltam itthon, szóval rám fér egy kis kényszerpihenő. Így van időm behozni az évközi elmaradásaimat, jut időm olvasni és készülni a következő évadra is, hiszen akkor is lesz bőven munka. Többek között felkértek minket egy lengyelországi fesztiválra az Az ajtó című darabbal. Nekem most az lesz a nyaralás, hogy végre itthon lehetek – tette hozzá Kubik Anna.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.