EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Megörülnek a rajongók Megan Fox kisfiáért

Megan Fox ritkán oszt meg képeket gyermekeiről, de most kivételt tett és közösségi oldalán megmutatta harmadik gyermekét, a kétéves Journey River Greent. A szőke, kék szemű kisfiútól elolvadtak Megan követői, és többen megjegyezték, nem is csoda, hogy ilyen szép a kicsi, hiszen édesanyja is a világ egyik legdögösebb színésznője. Megan és férje, Brian 2010-ben házasodtak össze és azóta három fiúk született: Noah, Bodhi és Journey. Bár a színésznő csodálatos édesanya, bevallása szerint az ötéves Noaht nehezen tudja kezelni, hiszen kisfiú létére rendszeresen visel az utcán hercegnős ruhát.

fotó: instagram

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.