EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Budapest IX.kerület

Megújult az ügyfélszolgálat

Teljes körű felújításon esett át a Polgármesteri Hivatal József Attila-lakótelepen található ügyfélszolgálati kirendeltsége.

A lakók kényelmes körülmények között intézhetik az ügyeiket (Fotó.ferencvaros.hu)

A ferencvaros.hu beszámolója szerint a Toronyház utcai irodahelyiség nemcsak esztétikus enteriőrt kapott, de tágasabb is lett, így az ügyfelek kellemes körülmények között intézhetik ügyeiket. Dr. Bácskai János polgármester az átadón elmondta, az újjávarázsolt irodába érkezőknek a bővítésnek köszönhetően többé nem kell az utcán kivárni a sorukat.


A rekonstrukciós munkálatok során LED-világítással szerelt álmennyezetet építettek ki, megújultak és akadálymentessé váltak a vizesblokkok, korszerűsítették a fűtési rendszert, légkondicionálót üzemeltek be, valamint kényelmes bútorokat, burkolatot és szalagfüggönyt kapott a helyiség. A lakókat fogadó két ablak személyes tere megnövekedett. A lakók a kihelyezett ügyfélszolgálaton minden olyan ügyet elintézhetnek, amit a hivatal központi ügyfélszolgálatán: beadványokat, szociális és egyéb lakossági kérelmeket adhatnak le, felvilágosítást és általános tájékoztatást kaphatnak önkormányzati ügyekről, valamint lakótelepi problémákat jelenthetnek be.

Kapcsolódó Cikkek