2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Budapest IX.kerület

Megújult az ügyfélszolgálat

Teljes körű felújításon esett át a Polgármesteri Hivatal József Attila-lakótelepen található ügyfélszolgálati kirendeltsége.

A lakók kényelmes körülmények között intézhetik az ügyeiket (Fotó.ferencvaros.hu)

A ferencvaros.hu beszámolója szerint a Toronyház utcai irodahelyiség nemcsak esztétikus enteriőrt kapott, de tágasabb is lett, így az ügyfelek kellemes körülmények között intézhetik ügyeiket. Dr. Bácskai János polgármester az átadón elmondta, az újjávarázsolt irodába érkezőknek a bővítésnek köszönhetően többé nem kell az utcán kivárni a sorukat.


A rekonstrukciós munkálatok során LED-világítással szerelt álmennyezetet építettek ki, megújultak és akadálymentessé váltak a vizesblokkok, korszerűsítették a fűtési rendszert, légkondicionálót üzemeltek be, valamint kényelmes bútorokat, burkolatot és szalagfüggönyt kapott a helyiség. A lakókat fogadó két ablak személyes tere megnövekedett. A lakók a kihelyezett ügyfélszolgálaton minden olyan ügyet elintézhetnek, amit a hivatal központi ügyfélszolgálatán: beadványokat, szociális és egyéb lakossági kérelmeket adhatnak le, felvilágosítást és általános tájékoztatást kaphatnak önkormányzati ügyekről, valamint lakótelepi problémákat jelenthetnek be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.