EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Győr

Megunhatatlan a Győrkőcfesztivál

Továbbra is a vizes játékok a legnépszerűbbek
Fotó: Marcali Gábor

A 11. Győrkőcfesztivál tematikája az áramlás volt, minden, ami a vízhez, a hajókhoz és a folyókhoz köthető. Nem véletlen, ugyanis Győr pályázott az Európa Kulturális Fővárosa címre, s bekerült a három végső esélyes magyar város közé. Így a Győrkőcön volt kishajó-hajtogatás, EKF ügyességi játék, és még számos kalandos és érdekes feladat várt minden lelkes kis látogatók. Évek óta nagy sikert arat a fesztivál, amelyet nem lehet megunni. Erre is bizonyíték a telt ház, a rengeteg mosoly, kacagás és az, hogy többen már azt kérdezték, mikor lesz a következő Győrkőcfesztivál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.