EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Győr

Megunhatatlan a Győrkőcfesztivál

Továbbra is a vizes játékok a legnépszerűbbek
Fotó: Marcali Gábor

A 11. Győrkőcfesztivál tematikája az áramlás volt, minden, ami a vízhez, a hajókhoz és a folyókhoz köthető. Nem véletlen, ugyanis Győr pályázott az Európa Kulturális Fővárosa címre, s bekerült a három végső esélyes magyar város közé. Így a Győrkőcön volt kishajó-hajtogatás, EKF ügyességi játék, és még számos kalandos és érdekes feladat várt minden lelkes kis látogatók. Évek óta nagy sikert arat a fesztivál, amelyet nem lehet megunni. Erre is bizonyíték a telt ház, a rengeteg mosoly, kacagás és az, hogy többen már azt kérdezték, mikor lesz a következő Győrkőcfesztivál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.