EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Győr

Megvédte világbajnoki címét a győri testépítő

Palecián Judit aranyéremmel tért haza a június elején megrendezett Fülöp-szigeteki NAC testépítő világbajnokságról. A világbajnokot Borkai Zsolt polgármester köszöntötte.

Juditot, a kiváló sportolót Borkai Zsolt, Győr polgármestere is köszöntötte
Fotó: O. Jakócs Péter

– Nem volt könnyű a helyzetem, hiszen címet védeni mentem, és egy világbajnoki címet megvédeni sokkal nehezebb, mint megszerezni. Ráadásul mindenki nyerni szeretne, ezért nekem a legjobb formámat kellett hoznom, hogy sikerüljön a tervem – mondta Palecián Judit. Nos, a terv sikerült, hiszen a győri versenyző a Figure 40 év feletti kategóriában világbajnok lett, és az abszolút bajnoki címet is megszerezte.


A címvédővel Borkai Zsolt polgármester szerdán találkozott, és gratulált nagyszerű teljesítményéhez, egyben megköszönte, hogy a sportoló a város hírnevét öregbítette.

Palecián Judit aranyéremmel tért haza a Fülöp-szigeteki NAC testépítő világbajnokságról
Fotó: O. Jakócs Péter

– Magyarországot és Győrt képviseltem, ezért is fontos volt számomra, hogy a magammal szemben támasztott színvonalon tudjak teljesíteni – mondta az erdélyi származású sportoló, aki kétszer volt profi ökölvívó világbajnok, a testépítők között pedig immáron 12. alkalommal védte meg világbajnoki címét. Emellett háromszoros abszolút bajnoknak és háromszoros Európa-bajnoknak is mondhatja magát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.