EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Győr

Megvédte világbajnoki címét a győri testépítő

Palecián Judit aranyéremmel tért haza a június elején megrendezett Fülöp-szigeteki NAC testépítő világbajnokságról. A világbajnokot Borkai Zsolt polgármester köszöntötte.

Juditot, a kiváló sportolót Borkai Zsolt, Győr polgármestere is köszöntötte
Fotó: O. Jakócs Péter

– Nem volt könnyű a helyzetem, hiszen címet védeni mentem, és egy világbajnoki címet megvédeni sokkal nehezebb, mint megszerezni. Ráadásul mindenki nyerni szeretne, ezért nekem a legjobb formámat kellett hoznom, hogy sikerüljön a tervem – mondta Palecián Judit. Nos, a terv sikerült, hiszen a győri versenyző a Figure 40 év feletti kategóriában világbajnok lett, és az abszolút bajnoki címet is megszerezte.


A címvédővel Borkai Zsolt polgármester szerdán találkozott, és gratulált nagyszerű teljesítményéhez, egyben megköszönte, hogy a sportoló a város hírnevét öregbítette.

Palecián Judit aranyéremmel tért haza a Fülöp-szigeteki NAC testépítő világbajnokságról
Fotó: O. Jakócs Péter

– Magyarországot és Győrt képviseltem, ezért is fontos volt számomra, hogy a magammal szemben támasztott színvonalon tudjak teljesíteni – mondta az erdélyi származású sportoló, aki kétszer volt profi ökölvívó világbajnok, a testépítők között pedig immáron 12. alkalommal védte meg világbajnoki címét. Emellett háromszoros abszolút bajnoknak és háromszoros Európa-bajnoknak is mondhatja magát.

Kapcsolódó Cikkek