2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Mi lett velük? Ők voltak a ’90-es évek sztárjai

Ó, azok a kilencvenes évek! Nosztalgiával emlékszünk nagy kedvenceinkre, akiknek poszterei ott lógtak a szobánk falán.  Vajon mi lett velük  azóta? Megmutatjuk!

Peter Andre négyszeres apuka


Peter Andréért lányok tömege volt oda, miután megjelent a tengerben tökéletes testével és legnagyobb slágerével, a Mysterious Girllel. A ma 45 éves Peter még mindig remek formában van, valóságshow-hős és modell, két házasságából összesen négy gyermeke született. Második feleségével, Emilyvel már három éve házasok.

fotó: instagram

Profimedia, Landmark

 

Harcos után tüzes szépség lett


Lucy Lawless 1995-ben vált ismerté a harcos Xena szerepében. Alakításáért meg is kapta a legjobb filmszínésznő díjat. A háromgyermekes, 50 éves Lucyt sokáig nem láthattuk nagyobb produkciókban, de pár éve a Spartacusnak köszönhetően újra előtérbe került. Többször vetkőzik a sorozatban és büszke lehet a testére.

Credit line: Profimedia, Album

Credit line: Profimedia, Everett

 

Rádiós lett T-Seven

T-Seven, a Mr President szőke, rövid hajú énekese ma már Judith Hildebrandtként hosszú, barna hajjal köszönti a hallgatókat. A 41 éves Judith  2006 óta az Energy Bremen rádióhálózatnál dolgozik műsorvezetőként, de az énekléssel sem hagyott fel teljesen.

fotó: instagram

Jason Donovannek még mindig fáj a szakítás

A most ötvenéves Jason Donovanért minden hölgy odavolt, amikor szőke hajával és tengerkék szemével megjelent a Neighbours című szappanoperában Kylie Minogue oldalán Doug Willisként. Később egy párt alkottak és egy közös dalban, az Especially for you-ban megénekelték szerelmüket. A színész kokainfüggősége miatt bevonult egy klinikára és neve hamar feledésbe merült. Jason jelenleg nőtlen, három gyermek édesapja, de még mindig fáj neki, hogy Kylie annak idején telefonon szakított vele, mert szerelmes lett az INXS frontemberébe, Michael Hutchence-be.

Profimedia, Visual movies

Profimedia, Splash

 

Vanilla Ice házakat újít fel 

Ki emlékszik Robert Van Winkle slágerére? Valószínűleg senki, de ha a művésznevét – Vanilla Ice –  használjuk, mindenkinek beugrik az Ice Ice Baby. A most ötvenéves Vanilla Ice egy csapásra meghódította a világot. Túl korán, túl sok pénzt keresett. Egy időben kábítószerfüggő is volt, de aztán felállt a padlóról, viharos házasságát azonban nem tudta megmenteni.  Két lánya van, 19 és 20 évesek. Az egykori rapper a mikrofont lecserélte téglára, hiszen saját műsorában, a The Vanilla Ice Projectben házak felújításával foglalkozik.

fotó: instagram

 Profimedia, Everett

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.