EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Migrációs válság: Egyre nagyobb probléma az emberek elhelyezése

Egyre nagyobb probléma a bevándorlók elhelyezése a különböző országokban – jelezte Kis-Benedek József az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

A biztonságpolitikai szakértő szerint problémát okoz, hogy nincs egységes megoldás. Egyik ország sem szeretné, hogy nála helyezzék el a migránsokat – tette hozzá.


A kitoloncolásuk is nehezen megy, mivel a migránsok nem akarnak visszatérni oda, ahonnan eljöttek, és papírjaik hiányában a “célországok” is tiltakozhatnak visszafogadásuk ellen – hívta fel a figyelmet. Ezzel együtt a szakértő úgy véli, a migránsok visszaküldése csak megegyezés, politikai szándék, szervezés és logisztika kérdése.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.