2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Miley Cyrus és vőlegénye cáfolják a szakítást

Nemrég röppent fel a hír, miszerint Miley Cyrus és vőlegénye, Liam Hemsworth másodszor is felbontották eljegyzésüket. A szerelmesek most közös Insta-Storyban vetettek véget a pletykáknak, ahol az autóban önfeledten együtt táncoltak és énekeltek, ezzel mutatva, hogy még mindig egy párt alkotnak, és boldogabbak mint valaha. A rajongóknak tehát semmi okuk az aggodalomra, ugyanis a sztárpár szakításáról szóló pletykák után záporoztak az aggodalmaskodó kommentek. Sokan féltették Miley-t, akire kétségtelenül jó hatással van Liam, hiszen amióta újra együtt vannak, az énekesnő felhagyott botrányos viselkedésével.

Profimedia, Abaca

Kapcsolódó Cikkek

  • Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams a legsikeresebbek között

    Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

  • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

    Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.