2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Milliókért árulják Prince zakóját

A legendás énekes holmijainak két évvel a halála után is felbecsülhetetlen az értéke. Egy aukciósház ezúttal a kék selyemzakóját dobta piacra, a licit nem kevesebb mint 10 ezer dollárról, vagyis közel 3 millió forintról indul, a határ pedig a csillagos ég. Az ötlet Prince testőrének fejéből pattant ki, aki több tízezer dollárra számít, hiszen az oldalon olyan további értékes tárgyakra bukkanhatunk, mint a zenész bibliája, napszemüvege, cipője, sőt egy lépcsőt is kiárusítanak, amelyen élete egyik legfontosabb koncertje előtt sétált fel a színpadra.

Profimedia, MirrorPix

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.