EUR: 326,63 Ft
CHF: 280,84 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Milliókért árulják Prince zakóját

A legendás énekes holmijainak két évvel a halála után is felbecsülhetetlen az értéke. Egy aukciósház ezúttal a kék selyemzakóját dobta piacra, a licit nem kevesebb mint 10 ezer dollárról, vagyis közel 3 millió forintról indul, a határ pedig a csillagos ég. Az ötlet Prince testőrének fejéből pattant ki, aki több tízezer dollárra számít, hiszen az oldalon olyan további értékes tárgyakra bukkanhatunk, mint a zenész bibliája, napszemüvege, cipője, sőt egy lépcsőt is kiárusítanak, amelyen élete egyik legfontosabb koncertje előtt sétált fel a színpadra.

Profimedia, MirrorPix

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.