EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Nagykanizsa

Mindenük a tánc

Nyáron sem pihennek az Eraklin Táncklub Egyesület növendékei, a hagyományoknak megfelelően Lekszikov Csaba elnök-edző táborba várja őket. Az óvodások és a kisiskolások itthon, az Ady utcai próbatermekben edzenek, a nagyobbak pedig majd Marcaliban. A fiatalok – a fellépések mellett – mindazt gyakorolják, mélyítik, amit év közben megtanultak. A napközis jellegű edzőtáborban standard és latin táncokat egyaránt tanulnak a fiatalok, hogy ősztől ismét jó eredményeket érjenek el a versenyeken.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.