EUR: 322,81 Ft
CHF: 284,83 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Nagykanizsa

Molnár Józsefet Berke László váltja

Az országos rendőrfőkapitány dr. Molnár József ezredest kinevezte a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vezetőjének. Az eddigi kanizsai kapitányt korábbi helyettese, Berke László váltja. Dr. Sipos Gyula megyei főkapitány ünnepélyes állománygyűlésen adta át okmányát Molnár Józsefnek, aki ezzel visszatért első szolgálati helyére, ugyanis 1993-ban, a Rendőrtiszti Főiskola elvégzése után nyomozóként ott kezdett, majd tizenöt éven át vezette a Nagykanizsai Rendőrkapitányságot.

Dr. Molnár József (áll) Zalaegerszegen szolgál tovább (Fotó: ZMRFK)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.