2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Most Varga-Damm Andrea táskája verte ki a biztosítékot

Újabb luxuscikknek látszó kelékkel verte ki a biztosítékot Varga-Damm Andrea.

Az egyik fotón a jobbikos politikus vállán, ránézésre egy Louis Vuitton-táska lóg, amelynek árát köztudottan nem a hétköznapi, átlag ember pénztárcájához szabták – írja a Bors. A lap beszámolója szerint az ilyen típusú táska luxustermék, melynek az ára 100–400 ezer forint között mozog.


Ugyanakkor az egyik fotón látható Louis Vuitton-táskának tűnő darabról azt mondta, hogy azt Szarajevóban vette egy piacon 30 euróért. Sokak szerint egyáltalán nem életszerű, hogy az a nő, aki egy rendkívül értékes bundát visel, az kiegészítőként egy olyan táskát vesz, ami hamisítvány – írja a Bors.

Mint arról mi is beszámoltunk, miközben a jobbikos politikus a devizahitelesek mentőangyalának szerepét játssza, méregdrága nerc és perzsabundáival dicsekszik a Facebookon. Sikerült kiváltania sokak felháborodását. Bundás Andinak becézik a háta mögött.


A Ripost számolt be arról, hogy az ügyvédnő nemrég milliókat érő bunda-gyűjteményével dicsekedett a Facebookon. Pontosan felsorolta, hogy hányféle nerc, ocelot, coboly és perzsabundája van, s hogy büszkén viseli például kilőtt farkasok bundáját is. Lett is belőle nagy felháborodás. Még a Jobbik hívei is rárontottak. A lap szerint a bundák értéke akár az ötvenmillió forintot is elérheti.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Amennyiben az ukrán kormány úgy dönt, hogy kiutasítja a beregszászi magyar konzult, Magyarország is haladéktalanul kiutasít egy Magyarország területén dolgozó ukrán konzult – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés csúcsszintű ülésszakának helyszínén az ukrán kollégájával, Pavlo Klimkinnel való kétoldalú találkozója kapcsán.

 • Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  A Pénzügykutató Zrt. munkatársai szerint az idén, a kedvező külső konjunktúra mellett, az erőteljes belső ösztönzők hatására a válság utáni időszakot nézve rekordmértékű növekedést érhet el a magyar gazdaság, a GDP 4,4 százalékkal bővülhet – mondta Várhegyi Éva, a cég tudományos tanácsadója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  A kormányablakoknál intézhető 2500 féle ügyből eddig hétszáz olyan ügytípust találtunk, amelyek feleslegesnek tűnnek – jelentette ki a közszolgálatért felelős államtitkár a felújított járási hivatal átadásán szerdán Oroszlányban…

 • Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indít kampányt a Cartoon Network a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal és az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületével (OFOE) összefogva – közölte a csatornát tulajdonló Turner cég közép-kelet-európai marketing- és pr-menedzsere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.