EUR: 331,25 Ft
CHF: 303,22 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

Most Varga-Damm Andrea táskája verte ki a biztosítékot

Újabb luxuscikknek látszó kelékkel verte ki a biztosítékot Varga-Damm Andrea.

Az egyik fotón a jobbikos politikus vállán, ránézésre egy Louis Vuitton-táska lóg, amelynek árát köztudottan nem a hétköznapi, átlag ember pénztárcájához szabták – írja a Bors. A lap beszámolója szerint az ilyen típusú táska luxustermék, melynek az ára 100–400 ezer forint között mozog.


Ugyanakkor az egyik fotón látható Louis Vuitton-táskának tűnő darabról azt mondta, hogy azt Szarajevóban vette egy piacon 30 euróért. Sokak szerint egyáltalán nem életszerű, hogy az a nő, aki egy rendkívül értékes bundát visel, az kiegészítőként egy olyan táskát vesz, ami hamisítvány – írja a Bors.

Mint arról mi is beszámoltunk, miközben a jobbikos politikus a devizahitelesek mentőangyalának szerepét játssza, méregdrága nerc és perzsabundáival dicsekszik a Facebookon. Sikerült kiváltania sokak felháborodását. Bundás Andinak becézik a háta mögött.


A Ripost számolt be arról, hogy az ügyvédnő nemrég milliókat érő bunda-gyűjteményével dicsekedett a Facebookon. Pontosan felsorolta, hogy hányféle nerc, ocelot, coboly és perzsabundája van, s hogy büszkén viseli például kilőtt farkasok bundáját is. Lett is belőle nagy felháborodás. Még a Jobbik hívei is rárontottak. A lap szerint a bundák értéke akár az ötvenmillió forintot is elérheti.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek