2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XI.kerület XII.kerület XXII.kerület

Myrtill új ihlete

Micheller Myrtill ellátogatott lakóhelye egyik kiemelt kulturális helyszínére, a Vojnovich-Huszár Villába (Fotók: Keresztesi Balázs)

A jazzénekesnő a Vojnovich Villában is koncertezett

A virágok és a magyar népdalok ihletésében

Micheller Myrtill a Városmajori Szabadtéri Színpadon mutatja be július 15-én Inspired by Hungarian Folksongs című új lemezét, amelyen magyar népdalok által ihletett dalokat hallhatunk tőle. A dzsesszénekesnő a közelmúltban költözött vissza gyermekkori lakóhelyére, Budafok-Téténybe, a képek a Vojnovich–Huszár-villa kertjében készültek róla.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.