EUR: 323,51 Ft
CHF: 286,47 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Nagy Dani szelídített autóval jár a városban

Nem a megszokott mederben halad Nagy Dániel pályafutása. A TCR Európa-kupában szereplő M1RA csapat 20 éves versenyzője már felhívta magára a figyelmet a pályákon, mire megszerezte úrvezetői jogosítványát. Idén Michelisz Norbert csapatának tagjaként ülhetett egy Hyundai i30N-be, most pedig a Duna Autó jóvoltából a TCR-sorozatban szereplő 300 lóerős versenygépének „szelídített”, 100 lóerős utcai változatát vehette át.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszámmal rajtol a sporttörténelmi darts Eb Budapesten

  Rekordlétszám, 38 ország 288 versenyzője vesz részt a szeptember 26. és 28. között Budapesten sorra kerülő steel darts Európa-bajnokságon. A sporttörténelmi kontinensviadalon – hiszen Magyarország először rendez felnőtt darts világversenyt – a hazai szakvezetés a válogatottaktól a mezőny első felébe jutást várja, és bizakodik az éremszerzésben is.

 • Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tiger Woods öt év után nyert újra

  Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.

 • Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

  Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

  Hatalmas botrány kavart az elmúlt napokban, hogy két neves vízilabdázót, K. Zoltánt és P. Zsoltot azzal vádoltak meg, hogy megerőszakoltak egy 11 éves kislányt. Az érintettek tagadják a vádakat és a nyomozás továbbra is zajlik.