2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Győr

Nekik szurkolhatunk az új szezonban

A Győri Audi ETO KC együttese új vezetőedzővel és szakmai stábbal, továbbá néhány új játékossal a keretben vág neki a 2018/2019-es szezonnak – a célok azonban változatlanok, minden fronton a győzelemre törekedni!

A győri szurkolók szeretete legendás, az új szezonban is mindent beleadnak majd! Fotó: O. Jakócs Péter

Mint már arról már korábban mi is beszámoltunk, 2018. július 1-jétől a korábbi másodedző, Danyi Gábor foglal helyet a Győri Audi ETO KC kispadjának élén és tölti be a felnőttcsapat vezetőedzői posztját. Segítői Zdravko Zovko (másodedző), Kun Attila (videoelemző) és Holanek Zoltán (erőnléti edző) lesznek.


A kerethez újoncként csatlakozik a Vipers Kristiansandtól beálló posztra a norvég válogatott Kari Brattset, a dán Midtjylland együttesétől a belső posztokon remekül teljesítő norvég válogatott Veronica Kristiansen és Amandine Leynaud, a francia válogatott kapusa, aki az előző szezonban még épp a győri lányokkal nézett farkasszemet a Womens’s EHF Final4 döntőjében – adta híról a klub hivatalos honlapja, a gyorietokc.hu.

Nem véletlenül mondják: a Győri Audi ETO KC-nak van a legjobb szurkolótábora
Fotó: O. Jakócs Péter

A győrieknek számos kiváló fiatal játékosa kölcsönben szerepel, akikről érdemes néhány szót ejteni: Korsós Dorina (Tus Metzingen Handball) és Tóth Gabriella (Érd) a 2017/2018-as szezonnal megegyező klubnál folytatják kölcsönszereplésüket. Hársfalvi Júlia Debrecenből csatlakozik poszttársához, és a német Tus Metzingen Handball-csapatánál kóstol bele a légióséletbe. A junior válogatott irányító, Lakatos Rita iránt a norvég Byasen Handball Elite érdeklődött és írtak alá két évre szóló kontraktust. Binó Boglárka a fejlődéséhez megfelelő mennyiségű játéklehetőség érdekében Békéscsabán kezdi meg a 2018/2019-es kézilabdaszezont.


A lányok sikere mindennél többet ér a lelkes győrieknek
Fotó: O. Jakócs Péter

A Győri Audi ETO KC felnőttcsapatának játékoskerete a 2018/2019-es szezonban: Afentaler Sára, Eduarda Amorim, Bódi Bernadett, Kari Brattset, Yvette Broch, Fodor Csenge, Görbicz Anita, Kari Aalvik Grimsbö, Nycke Groot, Anne Mette Hansen, Kiss Éva, Jana Knedlikova, Veronica Kristiansen, Amandine Leynaud, Nora Mörk, Stine Oftedal, Pál Tamara, Puhalák Szidónia, Tomori Zsuzsanna, Varga Emőke.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.