EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,69 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Győr

Nekik szurkolhatunk az új szezonban

A Győri Audi ETO KC együttese új vezetőedzővel és szakmai stábbal, továbbá néhány új játékossal a keretben vág neki a 2018/2019-es szezonnak – a célok azonban változatlanok, minden fronton a győzelemre törekedni!

A győri szurkolók szeretete legendás, az új szezonban is mindent beleadnak majd! Fotó: O. Jakócs Péter

Mint már arról már korábban mi is beszámoltunk, 2018. július 1-jétől a korábbi másodedző, Danyi Gábor foglal helyet a Győri Audi ETO KC kispadjának élén és tölti be a felnőttcsapat vezetőedzői posztját. Segítői Zdravko Zovko (másodedző), Kun Attila (videoelemző) és Holanek Zoltán (erőnléti edző) lesznek.


A kerethez újoncként csatlakozik a Vipers Kristiansandtól beálló posztra a norvég válogatott Kari Brattset, a dán Midtjylland együttesétől a belső posztokon remekül teljesítő norvég válogatott Veronica Kristiansen és Amandine Leynaud, a francia válogatott kapusa, aki az előző szezonban még épp a győri lányokkal nézett farkasszemet a Womens’s EHF Final4 döntőjében – adta híról a klub hivatalos honlapja, a gyorietokc.hu.

Nem véletlenül mondják: a Győri Audi ETO KC-nak van a legjobb szurkolótábora
Fotó: O. Jakócs Péter

A győrieknek számos kiváló fiatal játékosa kölcsönben szerepel, akikről érdemes néhány szót ejteni: Korsós Dorina (Tus Metzingen Handball) és Tóth Gabriella (Érd) a 2017/2018-as szezonnal megegyező klubnál folytatják kölcsönszereplésüket. Hársfalvi Júlia Debrecenből csatlakozik poszttársához, és a német Tus Metzingen Handball-csapatánál kóstol bele a légióséletbe. A junior válogatott irányító, Lakatos Rita iránt a norvég Byasen Handball Elite érdeklődött és írtak alá két évre szóló kontraktust. Binó Boglárka a fejlődéséhez megfelelő mennyiségű játéklehetőség érdekében Békéscsabán kezdi meg a 2018/2019-es kézilabdaszezont.


A lányok sikere mindennél többet ér a lelkes győrieknek
Fotó: O. Jakócs Péter

A Győri Audi ETO KC felnőttcsapatának játékoskerete a 2018/2019-es szezonban: Afentaler Sára, Eduarda Amorim, Bódi Bernadett, Kari Brattset, Yvette Broch, Fodor Csenge, Görbicz Anita, Kari Aalvik Grimsbö, Nycke Groot, Anne Mette Hansen, Kiss Éva, Jana Knedlikova, Veronica Kristiansen, Amandine Leynaud, Nora Mörk, Stine Oftedal, Pál Tamara, Puhalák Szidónia, Tomori Zsuzsanna, Varga Emőke.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.