EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Külföld

Nem bírt lábra állni a kislány, úgy megerőszakolta a segélyszervezet munkatársa

A Save the Children nevű gyerekek jogait védő csoportosulás jelentést tett közé, amelyből kiderült, hogy egy Soros György által finanszírozott álcivil szervezet munkatársai halomra erőszakoltak kiskorúakat Haitin és más harmadik világbeli országokban – írja az Origo.

Egy jelentésből derült ki, milyen szörnyűségeket követtek el a Soros György által támogatott Oxfam segélyszervezet munkatársai.


Corinna Csáky, a Save the Children nagy-britanniai főmunkatársa jelentést készített a bevándorláspárti üzletember által pénzelt Oxfam nevű, úgynevezett „segélyszervezet” munkatársai által elkövetett szexuális jellegű bűncselekményekről – írja az Origo.

Még a 2017-es #MeToo-kampány következtében derült, ki, hogy a brit szervezet tagjai gyerekeket is szexre, illetve prostitúcióra kényszerítettek, többet közülük pedig meg is erőszakoltak.


Az esetek felderítése érdekében a brit parlament vizsgálóbizottságot hozott létre, a bizottság előtt számolt be az Oxfam sötét ügyeiről Corinna Csáky, a Save the Children főmunkatársa.

A jelentésből kiderült, hogyan használták ki a 2010-es haiti földrengés áldozatait a szervezet munkatársai, akik több nőt fogva tartottak, folyamatosan zaklattak, illetve szexuális aktusra kényszerítettek.

Csáky a jelentésben közölte egy kétségbeesett haiti apa beszámolóját is.

A család a földrengés következtében hajléktalanná vált, a kislányának az Oxfam egyik férfi tagja adott egy dollárt. Azonban a férfi másnap elrabolta a kislányt és többször megerőszakolta, annyira, hogy a lány egy darabig nem tudott lábra állni.A „segélyszervezet” más munkatársai tizenéves fiúkat fizettek le azért, hogy „találjanak” nekik lányokat, akikkel majd szexelhetnek – ismerteti a portál.

Legtöbbször 8-10 férfi csoportosan erőszakolt meg 2-3 lányt, jellemzően kiskorúakat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek