2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb

Nem csak a mini lehet csini!

Ha szoknyára gondolunk, legtöbbünknek az egészen rövid, feszülős darabok jutnak eszébe, holott egy hosszú szoknya is lehet csinos, sőt sokkal elegánsabb is. Ezt a hollywoodi sztárok pontosan tudják, így nem meglepő, hogy kedvenceink választása is sokszor egy hosszabb változatra esik. 

Profimedia, INSTAR Images

Priyanka Chopra hosszú, világoszöld szoknyája egyszerre elegáns és vagány.


Profimedia, Splash

Nicole Scherzinger kék, fodros ruhadarabja tökéletesen kiemeli az idomait.

Profimedia, Splash

Rita Ora fényes, A vonalú szoknyája az övvel együtt nagyon extravagáns külsőt kölcsönöz.

Profimedia, Press Association

Kim Kardashian igazán szexi földig érő, csillogós szoknyájában, amelyből a hosszanti felsliccelésnek köszönhetően Kim formás lábai is kivillannak.

Profimedia, Press Association

Janet Jackson a Billboardra választotta ezt a habos-babos, hercegnős költeményt, amely kellően kompenzálja az énekesnő talán túlzottan is egyszerű felsőjét. A kiegészítőkkel az összhatás egyszerre belevaló és hercegnős.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.