EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb

Nem csak a mini lehet csini!

Ha szoknyára gondolunk, legtöbbünknek az egészen rövid, feszülős darabok jutnak eszébe, holott egy hosszú szoknya is lehet csinos, sőt sokkal elegánsabb is. Ezt a hollywoodi sztárok pontosan tudják, így nem meglepő, hogy kedvenceink választása is sokszor egy hosszabb változatra esik. 

Profimedia, INSTAR Images

Priyanka Chopra hosszú, világoszöld szoknyája egyszerre elegáns és vagány.


Profimedia, Splash

Nicole Scherzinger kék, fodros ruhadarabja tökéletesen kiemeli az idomait.

Profimedia, Splash

Rita Ora fényes, A vonalú szoknyája az övvel együtt nagyon extravagáns külsőt kölcsönöz.

Profimedia, Press Association

Kim Kardashian igazán szexi földig érő, csillogós szoknyájában, amelyből a hosszanti felsliccelésnek köszönhetően Kim formás lábai is kivillannak.

Profimedia, Press Association

Janet Jackson a Billboardra választotta ezt a habos-babos, hercegnős költeményt, amely kellően kompenzálja az énekesnő talán túlzottan is egyszerű felsőjét. A kiegészítőkkel az összhatás egyszerre belevaló és hercegnős.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.