EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,22 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb XX.kerület

Német modellel jár Szalai?

Régóta rebesgetik elsősorban a német médiában, hogy a Hoffenheim labdarúgócsapatának magyar válogatott csatára, Szalai Ádám együtt van a német Playboy-modellel, Angelina Hegerrel. Utóbbi legutóbbi posztjai azt sugallják, hogy a Pesterzsébetről induló támadó és a szépség egy párt alkotnak.

Minden jel arra utal, Angelina Heger a magyar támadóval jár

A németországi bulvármédiumok hónapok óta sejtetik, hogy Szalai Ádám Angelina Hegerrel jár, ugyanis gyanúsan sok olyan poszt született mindkettejük részéről, amelyen a másik ugyan nem látszott, de egy időben és egy helyen tartózkodtak. Nemrégiben azonban a modell közös képet rakott ki közösségi oldalára, amint Ráckevén pihenik ki a szezon fáradalmait. Angelina egyébként szerepelt hazájában a Nagy Ő, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorokban, de a Playboyban is megmutatta magát. Ádám csapatával már megkezdte a felkészülést az augusztus végén kezdődő szezonra, ahol a Hoffenheimmel a Bajnokok Ligájában is indul.


Szalai Ádámnak volt oka az örömre a tavalyi szezonban, már ami a klubcsatát illeti (MTI/EPA/Armando Babani)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.