EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XX.kerület

Német modellel jár Szalai?

Régóta rebesgetik elsősorban a német médiában, hogy a Hoffenheim labdarúgócsapatának magyar válogatott csatára, Szalai Ádám együtt van a német Playboy-modellel, Angelina Hegerrel. Utóbbi legutóbbi posztjai azt sugallják, hogy a Pesterzsébetről induló támadó és a szépség egy párt alkotnak.

Minden jel arra utal, Angelina Heger a magyar támadóval jár

A németországi bulvármédiumok hónapok óta sejtetik, hogy Szalai Ádám Angelina Hegerrel jár, ugyanis gyanúsan sok olyan poszt született mindkettejük részéről, amelyen a másik ugyan nem látszott, de egy időben és egy helyen tartózkodtak. Nemrégiben azonban a modell közös képet rakott ki közösségi oldalára, amint Ráckevén pihenik ki a szezon fáradalmait. Angelina egyébként szerepelt hazájában a Nagy Ő, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorokban, de a Playboyban is megmutatta magát. Ádám csapatával már megkezdte a felkészülést az augusztus végén kezdődő szezonra, ahol a Hoffenheimmel a Bajnokok Ligájában is indul.


Szalai Ádámnak volt oka az örömre a tavalyi szezonban, már ami a klubcsatát illeti (MTI/EPA/Armando Babani)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.