EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XX.kerület

Német modellel jár Szalai?

Régóta rebesgetik elsősorban a német médiában, hogy a Hoffenheim labdarúgócsapatának magyar válogatott csatára, Szalai Ádám együtt van a német Playboy-modellel, Angelina Hegerrel. Utóbbi legutóbbi posztjai azt sugallják, hogy a Pesterzsébetről induló támadó és a szépség egy párt alkotnak.

Minden jel arra utal, Angelina Heger a magyar támadóval jár

A németországi bulvármédiumok hónapok óta sejtetik, hogy Szalai Ádám Angelina Hegerrel jár, ugyanis gyanúsan sok olyan poszt született mindkettejük részéről, amelyen a másik ugyan nem látszott, de egy időben és egy helyen tartózkodtak. Nemrégiben azonban a modell közös képet rakott ki közösségi oldalára, amint Ráckevén pihenik ki a szezon fáradalmait. Angelina egyébként szerepelt hazájában a Nagy Ő, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorokban, de a Playboyban is megmutatta magát. Ádám csapatával már megkezdte a felkészülést az augusztus végén kezdődő szezonra, ahol a Hoffenheimmel a Bajnokok Ligájában is indul.


Szalai Ádámnak volt oka az örömre a tavalyi szezonban, már ami a klubcsatát illeti (MTI/EPA/Armando Babani)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.