2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Németh Kristóf: Vágyom még egy babára

A 42 éves színész egy éve alkot egy párt szerelmével, Zitával, akivel olyan boldogok, hogy már a gyermekvállalást tervezik. Kristóf a Lokálnak elárulta: 10 éves fia, Lóci is nagyon vágyik már egy kistestvérre.

– Zita nemrég hozzám költözött, és noha mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, rengeteg időt töltünk együtt – kezdte lapunknak a Fórum Színház igazgatója, akinek kisfia is nagyon jól kijön szerelmével.


– Lócinak már azelőtt szimpatikus volt Zita, hogy összejöttünk volna, így nem okozott gondot neki elfogadni a kapcsolatunkat. A kedvesem alapvetően egy nagyon vidám, játékos személyiség, aki könnyen megtalálja a hangot a gyerekekkel, ha dolgozom ők máris közös programokat szerveznek – folytatta a mesélést Kristóf, aki még mindenképpen szeretne egy közös babát 14 évvel fiatalabb szerelmével.

– Noha valóban úgy üzemelünk, mint egy kerek egész család, titkon mindannyian arra vágyunk, hogy a Jóisten megajándékozzon bennünket egy gyermekkel. Zitának még nincs sajátja, így érthető, hogy szeretné megélni az anyaságot. Én pedig ebben örömmel vagyok partner, s bevallom, hogy én is nagyon vágyom még egy babára. Szerencsére Lóci sem ellenzi, sőt gyakran mondogatja is, hogy szeretne már egy kistesót – mesélte a színész, aki nyáron sem unatkozik: játszik a Billy Elliotban, országos turnéra indul saját színházával, a Fórum Teátrummal, ahol többek között A hűtlenség árában szerepel Pikali Gerdával és Nagy Sándorral, és ha ez nem lenne elég, még televíziós felkéréseket is örömmel elvállal. Mindezek ellenére is igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni a családjával, amit meg is tehet, hiszen, mint mondja, az időbeosztás terén a maga ura.


– Most egy hétig nyaralunk a spanyol tengerparton, de nyár végén Zitával kettesben is tervezünk egy külföldi utat. Sőt a jövő év elején csaknem két hónapot szeretnék Ázsiában tölteni, ahová Lóci is velünk jönne néhány hétre. A maradék időben édesanyja, Niki vigyáz majd rá, akivel mindig könnyen megegyezünk, hogy épp kinél legyen a fiunk. Szerencsére jórészt a saját magam főnöke vagyok, tehát úgy intézem a feladataimat, hogy nekem és a szeretteimnek is a lehető legjobb legyen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek