EUR: 323,76 Ft
CHF: 284,54 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Németh Kristóf: Vágyom még egy babára

A 42 éves színész egy éve alkot egy párt szerelmével, Zitával, akivel olyan boldogok, hogy már a gyermekvállalást tervezik. Kristóf a Lokálnak elárulta: 10 éves fia, Lóci is nagyon vágyik már egy kistestvérre.

– Zita nemrég hozzám költözött, és noha mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, rengeteg időt töltünk együtt – kezdte lapunknak a Fórum Színház igazgatója, akinek kisfia is nagyon jól kijön szerelmével.


– Lócinak már azelőtt szimpatikus volt Zita, hogy összejöttünk volna, így nem okozott gondot neki elfogadni a kapcsolatunkat. A kedvesem alapvetően egy nagyon vidám, játékos személyiség, aki könnyen megtalálja a hangot a gyerekekkel, ha dolgozom ők máris közös programokat szerveznek – folytatta a mesélést Kristóf, aki még mindenképpen szeretne egy közös babát 14 évvel fiatalabb szerelmével.

– Noha valóban úgy üzemelünk, mint egy kerek egész család, titkon mindannyian arra vágyunk, hogy a Jóisten megajándékozzon bennünket egy gyermekkel. Zitának még nincs sajátja, így érthető, hogy szeretné megélni az anyaságot. Én pedig ebben örömmel vagyok partner, s bevallom, hogy én is nagyon vágyom még egy babára. Szerencsére Lóci sem ellenzi, sőt gyakran mondogatja is, hogy szeretne már egy kistesót – mesélte a színész, aki nyáron sem unatkozik: játszik a Billy Elliotban, országos turnéra indul saját színházával, a Fórum Teátrummal, ahol többek között A hűtlenség árában szerepel Pikali Gerdával és Nagy Sándorral, és ha ez nem lenne elég, még televíziós felkéréseket is örömmel elvállal. Mindezek ellenére is igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni a családjával, amit meg is tehet, hiszen, mint mondja, az időbeosztás terén a maga ura.


– Most egy hétig nyaralunk a spanyol tengerparton, de nyár végén Zitával kettesben is tervezünk egy külföldi utat. Sőt a jövő év elején csaknem két hónapot szeretnék Ázsiában tölteni, ahová Lóci is velünk jönne néhány hétre. A maradék időben édesanyja, Niki vigyáz majd rá, akivel mindig könnyen megegyezünk, hogy épp kinél legyen a fiunk. Szerencsére jórészt a saját magam főnöke vagyok, tehát úgy intézem a feladataimat, hogy nekem és a szeretteimnek is a lehető legjobb legyen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.