EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XVIII.kerület

Nemzetközi díjat kapott a Kocka tábor

International Color Camp Award díjban részesült a kerületben nyaranta megrendezett Kocka tábor, ahol Ruzsa István vezetésével évről évre a legók segítségével fejlődik a gyerekek kreativitása. Az elismerést azok a táborok kapják, amelyek egyedi pedagógiával, ötletekkel, pedagógiai fejlesztőprogrammal és kreativitással rendelkeznek. Európában összesen 2174 pályamunka érkezett be, Magyarországról 208, ebből tíz kezdeményezést díjaztak. Budapestről egyedül a XVIII. kerületi Kocka tábort tüntették ki − tájékoztatta lapunkat a főszervező. A tábor a héten is zajlik, és még két turnusa van hátra.

Egész napos legózás a kerületben (fotók: Ruzsa István)

Kreatív megoldásokból idén sincs hiány

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.