EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Miskolc

Nick Crawfordot is leigazolta a DVTK

Nick Crawford egyéves szerződést írt alá a DVTK Jegesmedvékkel. A 28 éves kanadai védő legutóbb Dániában játszott. Több mint 250 AHL-mérkőzést tudhat maga mögött, a tavalyi Bajnokok Ligájában pedig hat mérkőzésen jutott szerephez.

– Ez lesz az ötödik európai szezonom, és nagyon izgatott vagyok, hogy egy új ligában is kipróbálhatom magam –  árulta el Nick Crawford, a DVTK Jegesmedvék újonnan igazolt hátvédje. – Korongbiztos hátvédnek tartom magam, aki jól passzol, és arra törekszem, hogy minél előbb támadásba lendítsem a csapatot. Alapvetően védekezőbb típusú játékos vagyok, de igyekszem a támadásokból is kivenni a részem. Egyelőre csak az alapdolgokat tudom leendő csapatomról, de alig várom, hogy ott legyek és megismerjem a csapattársaimat, illetve a várost és az embereket. Többször is beszéltem az edzővel, és nagyon tetszett az a jövőkép és vízió, amit felvázolt számomra. Remek szezonra számítok, és a szurkolók is biztosak lehetnek benne, hogy jól fognak szórakozni.


A korongbiztos hátvéd a Jegesmedvék csapatát erősíti a következő szezonban – fotó: dvtk.eu

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.