EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Miskolc

Nick Crawfordot is leigazolta a DVTK

Nick Crawford egyéves szerződést írt alá a DVTK Jegesmedvékkel. A 28 éves kanadai védő legutóbb Dániában játszott. Több mint 250 AHL-mérkőzést tudhat maga mögött, a tavalyi Bajnokok Ligájában pedig hat mérkőzésen jutott szerephez.

– Ez lesz az ötödik európai szezonom, és nagyon izgatott vagyok, hogy egy új ligában is kipróbálhatom magam –  árulta el Nick Crawford, a DVTK Jegesmedvék újonnan igazolt hátvédje. – Korongbiztos hátvédnek tartom magam, aki jól passzol, és arra törekszem, hogy minél előbb támadásba lendítsem a csapatot. Alapvetően védekezőbb típusú játékos vagyok, de igyekszem a támadásokból is kivenni a részem. Egyelőre csak az alapdolgokat tudom leendő csapatomról, de alig várom, hogy ott legyek és megismerjem a csapattársaimat, illetve a várost és az embereket. Többször is beszéltem az edzővel, és nagyon tetszett az a jövőkép és vízió, amit felvázolt számomra. Remek szezonra számítok, és a szurkolók is biztosak lehetnek benne, hogy jól fognak szórakozni.


A korongbiztos hátvéd a Jegesmedvék csapatát erősíti a következő szezonban – fotó: dvtk.eu

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.