2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Sport

Nisino távozik a japán szövetségi kapitányi posztról

A Japán Futball Szövetség (JFA) szerint Nisino Akira nem marad az ázsiai ország válogatottjának szövetségi kapitánya.

A JFA elnöke, Tesima Kozo csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: nem próbálják meg rábeszélni Nisinót a folytatásra azt követően, hogy ebben a hónapban lejár a szerződése a nemzeti csapat élén.

A 63 éves szakember Vahid Halilhodzic menesztését követően, két hónappal az oroszországi világbajnokság előtt vette át az együttest. Vezetésével a japánok a nyolcaddöntőig jutottak: ott már 2-0-ra is vezettek az esélyesebb belga csapat ellen, ám végül 3-2-re kikaptak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.