EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Egyéb XIII.kerület

Nyáron sem állt le a munka dzsúdóteremben

A nyári szünetben sem állt meg az élet a Budapesti Honvéd dzsúdótermében. A Tüzér utcába ugyanis már minden reggel 8 óra magasságában megérkeztek a gyerekek, hogy részt vegyenek a szakosztály napközis rendszerű nyári táborán.

Azon pedig már csodálkozni sem kell, hogy az edzések alatt tán egy gombostűt sem lehetne leejteni a teremben, ám ez nem azt jelenti, hogy ne várnának még több olyan gyereket, akik dzsúdózni szeretnének.


Fiúk és lányok együtt küzdöttek a táborban (Fotó: Keresztesi Balázs)

Két hét alatt mintegy 40 gyermek vett részt a Budapesti Honvéd dzsúdószakosztálya által szervezett nyári táborban, ami inkább edzőtábor jellegű volt. Igaz, a kicsik és nagyok különböző szabadidős programokon is részt vettek, de a fő hangsúly a dzsúdón volt. A szakosztály vezetői szeretnék, ha a gyerekek nemcsak nyáron, hanem ősszel is benépesítenék a termet. Az iskolaidőben zajló tanfolyamokra több mint hetven gyermek jár, de akiben van egy kis akarat és küzdőszelem, az a versenyzői csoportokhoz is csatlakozhat, ahol hat korosztályban (diák 1, 2, 3, ifi, serdülő és junior) hatvannál is többen vannak. És persze bárkiből lehet Honvéd-dzsúdós, ehhez nem kell mást tenni, mint a délutáni edzésidőben lelátogatni a Tüzér utcai dzsúdóterembe, ahol mindenről felvilágosítást adnak az edzők.

Kapcsolódó Cikkek