EUR: 323,28 Ft
CHF: 285,30 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Nyugdíjasként is tovább dolgozik az ország legkedvesebb konyhás nénije

Román Józsefnét (65) az ország legkedvesebb konyhás nénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén nemrégiben. A Blikk úgy tudja, hogy Irma néni most döntött, nyugdíjasként is tovább marad a szakmában.

Irma nénit az Érdligeti Általános Iskola 6.a osztálya nevezte a versenyre (Fotó: merokanal.hu)

 

– Nagy öröm volt ez nekem, erőt adott ahhoz, hogy eldöntsem, még legalább tíz évig maradok – nyilatkozta Irma néni, akinek a döntését megkönnyítette a díj odaítélése. – Ha kell, én a legfinnyásabb gyereket is rábeszélem arra, hogy legalább kóstolja meg az ételt.


Az iskola és a város is örült Irma néni sikerének, Érd utcáin óriásplakátok hirdették, hogy ő az év konyhás nénije. Megérte, hogy a 6.a osztály benevezte a konyhás nénijüket.

Óriásplakáton köszönték meg a több évtizednyi munkát

 

– A közétkeztetés legfontosabb szereplői a gyerekek, örülünk, hogy ők is elmondhatták a véleményüket – mondta Süllős Gyuláné, Irma néni munkaadója, a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. tulajdonosa. – A konyhás nénik és bácsik pedig a menza lelkei, odafigyelünk a véleményükre, mert ők vannak napi kapcsolatban a gyerekekkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.