EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Nyugdíjasként is tovább dolgozik az ország legkedvesebb konyhás nénije

Román Józsefnét (65) az ország legkedvesebb konyhás nénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén nemrégiben. A Blikk úgy tudja, hogy Irma néni most döntött, nyugdíjasként is tovább marad a szakmában.

Irma nénit az Érdligeti Általános Iskola 6.a osztálya nevezte a versenyre (Fotó: merokanal.hu)

 

– Nagy öröm volt ez nekem, erőt adott ahhoz, hogy eldöntsem, még legalább tíz évig maradok – nyilatkozta Irma néni, akinek a döntését megkönnyítette a díj odaítélése. – Ha kell, én a legfinnyásabb gyereket is rábeszélem arra, hogy legalább kóstolja meg az ételt.


Az iskola és a város is örült Irma néni sikerének, Érd utcáin óriásplakátok hirdették, hogy ő az év konyhás nénije. Megérte, hogy a 6.a osztály benevezte a konyhás nénijüket.

Óriásplakáton köszönték meg a több évtizednyi munkát

 

– A közétkeztetés legfontosabb szereplői a gyerekek, örülünk, hogy ők is elmondhatták a véleményüket – mondta Süllős Gyuláné, Irma néni munkaadója, a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. tulajdonosa. – A konyhás nénik és bácsik pedig a menza lelkei, odafigyelünk a véleményükre, mert ők vannak napi kapcsolatban a gyerekekkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.