EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Nyugdíjasként is tovább dolgozik az ország legkedvesebb konyhás nénije

Román Józsefnét (65) az ország legkedvesebb konyhás nénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén nemrégiben. A Blikk úgy tudja, hogy Irma néni most döntött, nyugdíjasként is tovább marad a szakmában.

Irma nénit az Érdligeti Általános Iskola 6.a osztálya nevezte a versenyre (Fotó: merokanal.hu)

 

– Nagy öröm volt ez nekem, erőt adott ahhoz, hogy eldöntsem, még legalább tíz évig maradok – nyilatkozta Irma néni, akinek a döntését megkönnyítette a díj odaítélése. – Ha kell, én a legfinnyásabb gyereket is rábeszélem arra, hogy legalább kóstolja meg az ételt.


Az iskola és a város is örült Irma néni sikerének, Érd utcáin óriásplakátok hirdették, hogy ő az év konyhás nénije. Megérte, hogy a 6.a osztály benevezte a konyhás nénijüket.

Óriásplakáton köszönték meg a több évtizednyi munkát

 

– A közétkeztetés legfontosabb szereplői a gyerekek, örülünk, hogy ők is elmondhatták a véleményüket – mondta Süllős Gyuláné, Irma néni munkaadója, a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. tulajdonosa. – A konyhás nénik és bácsik pedig a menza lelkei, odafigyelünk a véleményükre, mert ők vannak napi kapcsolatban a gyerekekkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.