2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Ők Hollywood legmenőbb apa-lánya párosai

Nézd meg az apját, vedd el a lányát – szólhatna egy új mondás. Csak ámulunk, hogy milyen gyönyörűek, öntörvényűek a világsztárok gyerekei. Megmutatjuk a legmenőbb apa-lánya párosokat!

Jean-Claude Van Damme és Bianca


Micsoda terpesz! Bianca pontosan tudja, hogy mi alapozta meg édesapja, Jean-Claude Van Damme karrierjét. Bianca is színésznő, de még várat magára az igazi áttörés, eddig olyan filmekben szerepelt, mint A törvény erejével vagy a Gyilkos játékok.

-Profimedia, INSTAR Images

Profimedia, Splash

 

Alain Delon és Anouchka


A 82 éves Alain Delonnak három gyermeke van, egyetlen lánya, Anouchka 28 éves. Ő is szeretne elismert színész lenni, mint a 60-as, 70-es évek egyik legsármosabb színésze, de eddig ez még nem sikerült. A producerek szerinte visszautasítják a közös munkát a neve miatt.

Profimedia, Bestimages

Profimedia, KCS Presse

Lenny Kravitz és Zoe

Zoe nagyon szerencsés, mert nem csupán édesapja, Lenny Kravitz menő, de a nevelőapja is. Édesanyja ugyanis a Trónok harca Khaljával, Jason Momoával házasodott össze. Zoe az édesapjával nagyon jó kapcsolatot ápol, Momoával pedig még közös tetkójuk is van, egy „Legyél mindig részeg” felirat.

NProfimedia, Splash

Profimedia, Splash

Hulk Hogan és Brooke

Hulk Hogan expankrátor-színész 30 éves lánya, Brooke igazi bombázó és nagyon sokoldalú, mint ahogy az a sztárgyerekekhez illik. Realitysztár, színész, médiaszemélyiség és énekel is, már két albumot is kiadott.

Profimedia, Bauer Griffin

CProfimedia, Splash

 

Sylvester Stallone és Sophia
Sylvester Stallone három gyönyörű lány édesapja, a legidősebb a 21 éves Sophia. Természetesen őt is, testvéreit is imádják a divatcégek. Stallone nagyon szereti lányait, nem lennénk annak a férfinak a helyében, aki esetleg összetöri Rocky lányának a szívét.

Profimedia, Splash

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.