EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Veszprém

Önkormányzati elismeréseket adtak át

Átadták a Véghely- és a Perlaky-díjakat június végén Veszprémben. Előbbit Kosztin Erika, utóbbit dr. Papp Béla vehette át.

A Polgármesteri Hivatalánál eltöltött több mint egy évtizedes kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként Kosztin Erika részére Véghely-díjat adományozott a Közgyűlés. A díjat a köztisztviselők napján adták át.


A köztisztviselők közül Kosztin Erikát díjazták (fotó: VMJV Polgármesteri Hivatal)

Kosztin Erika Veszprémben, a Lovassy László Gimnáziumban érettségizett. A középiskola befejezése óta folyamatosan képezi magát: ügyintéző titkár, számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő szakképesítést szerzett, letette a közigazgatási alapvizsgát, elvégezte az ECDL tanfolyamot, majd 2016-ban a Pannon Egyetemen gazdálkodási és menedzsment alapszakon végzett. 2005. augusztus 1-jétől dolgozik a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodáján számviteli ügyintéző, pénztáros munkakörben.

Dr. Papp Béla vehette át a Perlaky-díjat (fotó: Szalai Csaba)

A gyermekgyógyászat területén végzett példaértékű szakmai munkája elismeréseként dr. Papp Béla István vehette át a Perlaky-díjat. Dr. Papp Béla István Debrecenben végezte el az orvostudományi egyetemet, a 70-es évek végén került Veszprémbe. Kezdetben a gyermekkórházban helyezkedett el és itt szerezte gyermekorvosi szakvizsgáját is. Vonzotta a kihívás, az önálló, felelősségteljes döntéseket igénylő feladatok, ezért körzeti gyermekorvosként vállalt munkát. A Cserhát lakótelepen hosszú évtizedekig, 2012-es végleges nyugdíjba vonulásáig látta el a gyermekháziorvosi teendőket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek