2019. március 27., szerda
Hajnalka

Sport

Önmérsékletet kérnek a Fradi-tábortól

Sokan Dzsudzsák Balázs eligazolását sejtették a Ferencváros tegnapi rendkívüli sajtótájékoztatója mögött. Ám Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerinta játékossal már van kétéves szerződésük,igaz, csak egy skyboxra.

Ennél komolyabb téma volt a Maccabi Tel-Aviv elleni jövő heti EL-selejtezőn a szurkolók viselkedése. A legkisebb rendbontásnak is beláthatatlan következményei lehetnek, ezért a meccsen szigorított beléptetés lesz, ugyanis alkalmazkodni kell az UEFA előírásaihoz. Minden molinót és feliratot engedélyeztetni kell, a szívtől az égig Fradi-karmozdulatot pedig félreérthetősége miatt mellőzni kellene. Kubatov Gábor klubelnök szerint ha a Fradit kitiltják a nemzetközi porondról, a klub összeomlik, mert nem lehet olyan játékost igazolni, akivel előrébb tudnak lépni.


MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az RTL Klub szerint a horvátok bronzérmesek

  Az RTL Klub szerint a horvátok bronzérmesek

  Vasárnap este történelmi 2-1-es győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott a horvát csapat ellen a 2020-as Európa-bajnokság seléejtezősorozatának második mérkőzésen.

 • Nyugdíjba ment McGregor

  Nyugdíjba ment McGregor

  Visszavonult Conor McGregor. A korábban két súlycsoportban is világbajnok ketrecharcos legutóbb 2018 októberében, az orosz Habib Nurmagomedov ellen lépett ringbe, és veszített.

 • Új galaktikusokat akar a Real Madrid

  Új galaktikusokat akar a Real Madrid

  Az elmúlt években a Real Madrid nem arról volt híres, hogy csillagászati összegekért igazolt sztárjátékosokat. Nem is volt rá szükség, hiszen Zinedine Zidane irányításával a csapat sorozatban három Bajnokok Ligáját nyert és kiválóan használta a saját nevelésű játékosait.

 • Világkupa ezüsttel nyitottunk szambóban

  Világkupa ezüsttel nyitottunk szambóban

  Kozsák György a második helyen végzett a – Nemzetközi Olimpiai Bizottság által a múlt év végén elismert – Nemzetközi Sambo Szövetség hétvégi moszkvai világkupáján.