2018. szeptember 18., kedd
Diána

Sport

Önmérsékletet kérnek a Fradi-tábortól

Sokan Dzsudzsák Balázs eligazolását sejtették a Ferencváros tegnapi rendkívüli sajtótájékoztatója mögött. Ám Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerinta játékossal már van kétéves szerződésük,igaz, csak egy skyboxra.

Ennél komolyabb téma volt a Maccabi Tel-Aviv elleni jövő heti EL-selejtezőn a szurkolók viselkedése. A legkisebb rendbontásnak is beláthatatlan következményei lehetnek, ezért a meccsen szigorított beléptetés lesz, ugyanis alkalmazkodni kell az UEFA előírásaihoz. Minden molinót és feliratot engedélyeztetni kell, a szívtől az égig Fradi-karmozdulatot pedig félreérthetősége miatt mellőzni kellene. Kubatov Gábor klubelnök szerint ha a Fradit kitiltják a nemzetközi porondról, a klub összeomlik, mert nem lehet olyan játékost igazolni, akivel előrébb tudnak lépni.


MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.

 • Csúcsmeccsel indul a BL

  Csúcsmeccsel indul a BL

  Igazi csemegét tartogat számunkra a labdarúgó Bajnokok Ligája ma kezdődő csoportköre, hiszen a tavalyi döntős Liverpool hazai pályán fogadja a Paris Saint-Germain csapatát.