2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Órákat gyalogolt, hogy ne késsen az első munkanapján

Az alabamai Walter Carr az első munkanapjára készült, de autója az előző napon felmondta a szolgálatot. Balszerencséjét tetőzte, hogy egyik ismerőse sem tudta bevinni, így gyalog indult el 32 kilométerre lévő munkahelyére, ugyanis Walter nem akarta már az első napját késéssel indítani.

A kivételes erőfeszítés nem maradt jutalom nélkül, mivel története elért a vezérigazgatóig, aki a fiú elszántságát azzal díjazta, hogy saját autóját ajándékozta neki, továbbá egy adománygyűjtő oldal segítségével további 8500 dollárt (2,4 millió forintot) gyűjtött a srácnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.