2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Órákat gyalogolt, hogy ne késsen az első munkanapján

Az alabamai Walter Carr az első munkanapjára készült, de autója az előző napon felmondta a szolgálatot. Balszerencséjét tetőzte, hogy egyik ismerőse sem tudta bevinni, így gyalog indult el 32 kilométerre lévő munkahelyére, ugyanis Walter nem akarta már az első napját késéssel indítani.

A kivételes erőfeszítés nem maradt jutalom nélkül, mivel története elért a vezérigazgatóig, aki a fiú elszántságát azzal díjazta, hogy saját autóját ajándékozta neki, továbbá egy adománygyűjtő oldal segítségével további 8500 dollárt (2,4 millió forintot) gyűjtött a srácnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.