EUR: 322,97 Ft
CHF: 286,01 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Orbán Viktor: “Berlin felett az ég” – Fotó!

A magyar miniszterelnök július 5-én találkozik Angela Merkel német kancellárral Berlinbe. Orbán Viktor a városba érkezése után meg is osztott egy fotót, amit Wim Wenders örök klasszikusa, a Berlin felett az ég ihletett.

A csütörtöki találkozón egyébkén Európa-politikai és nemzetközi témákról fognak tárgyalni, megbeszélésük után pedig közös sajtótájékoztatóra készülnek. A szövetségi belügyminisztérium szóvivője, Annegret Korff elmondta, hogy Horst Seehofer tárcavezető is tárgyal majd Orbán Viktorral berlini látogatása során.


Berlin fölött az ég // Der Himmel über Berlin

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 4. Juli 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Sokmilliós kárt okoztak a fővárosnak azok az ellenzék által felkorbácsolt csoportok, amelyek szerda este Bubi-kerékpárokat vertek szét, padokat gyújtogattak és rátámadtak a Parlamentet őrző rendőrökre.

 • Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Mint arról már korábban beszámoltunk, közérdekű adatigényléssel fordult az Origo Demeter Mártához, annak érdekében, hogy megtudják, kiket foglalkoztat országgyűlési keretéből.

 • Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

  Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

   A kedd esti strasbourgi terrorcselekményt követően a magyar kormány úgy döntött, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy hazánkban még véletlenül se történhessen meg hasonló tragédia mint a francia városban.