EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Orbán Viktor: “Berlin felett az ég” – Fotó!

A magyar miniszterelnök július 5-én találkozik Angela Merkel német kancellárral Berlinbe. Orbán Viktor a városba érkezése után meg is osztott egy fotót, amit Wim Wenders örök klasszikusa, a Berlin felett az ég ihletett.

A csütörtöki találkozón egyébkén Európa-politikai és nemzetközi témákról fognak tárgyalni, megbeszélésük után pedig közös sajtótájékoztatóra készülnek. A szövetségi belügyminisztérium szóvivője, Annegret Korff elmondta, hogy Horst Seehofer tárcavezető is tárgyal majd Orbán Viktorral berlini látogatása során.


Berlin fölött az ég // Der Himmel über Berlin

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 4. Juli 2018

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.